Festival cvijeća i Dani meda @ Slatina

Liburnija.net: Festival cvijeća @ Opatija

Liburnija.net: Festival cvijeća @ Opatija

Tradicionalna manifestacija, koja se već duži niz godina održava, ove godine biti će proširena s Danima meda, a najavljen je dolazak 27 izlagača.

Opatija – Na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji najavljeni su Dani meda i Festival cvijeća, manifestacije koje će se održati od 27. do 30. rujna, u trajanju od 10 do 19 sati, na opatijskoj Slatini.

– Festival cvijeća je specijalizirana gospodarska manifestacija vezana uz cvijeće, sadnice, hortikulturu, njegu i zaštitu bilja, vrtni program, alat, namještaj. Ova manifestacija ima prodajni karakter, a kao specijalizirana izložba vezena je uz cvijeće, sadnice, trajnice i vrtni program, istaknuli su organizatori.

Tradicionalna manifestacija, koja se već duži niz godina održava, ove godine biti će proširena s Danima meda, a najavljen je dolazak 27 izlagača. Pčelarska udruga ‘Učka’ zadužena je za organizaciju Dana meda, a osim prodajnog karaktera, a organizatori su najavili predavanje i okrugli stol na temu meda, propolisa i matične mliječi. Predavanje o proizvodnji matične mliječi održat će se u Kulturnom domu Zora, 27. rujna u 14 sati, dok je okrugli stol na temu razvoja pčelarstva i proizvodnje meda, zakazan za 28. rujna u 16 sati.

S. Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!