Festival Kvarner najavljuje koncert ‘PURE CHOCOLATE – EL FUEGO’ uz ansambl Cantoría @ Centar Gervais

Koncertom će se ponovno na jedinstven način spojiti glazbeni doživljaj i uživanje u različitim vrstama Zotter čokolade s glazbi odgovarajućim koloritom i svjetlosnim efektima, čime će se doseći viša razina doživljaja glazbe.

Opatija – Festival Kvarner koncertnu sezonu nastavlja u četvrtak 5.prosinca s početkom u 20.30 sati nastupom ansambla Cantoría u centru Gervais.

Ansambl CANTORÍA jedan je od najtalentiranijih pjevačkih sastava prošle godine i premijerno se predstavlja u Hrvatskoj. Svježina, mladolikost i bliskost postali su razlikovnim osobinama ansambla, a već imaju zavidnu međunarodnu karijeru. Izvodit će španjolsku glazbu punu ritma koristeći ruke i naravno castanete kao svoje „udaraljke“. Koncertni program temelji se najvećim dijelom na vokalnoj glazbi španjolskog zlatnog doba. Usporedo s istraživanjem povijesno informiranih interpretativnih tehnika, Cantoría istražuje i u potpunosti iskorištava kazališni i komunikativni karakter renesansne vokalne glazbe, te istražuje iberijsku vokalnu tehniku renesanse. Izvodi vokalno-glazbeni performans na najvišoj razini šarmantno koketirajući s publikom. Osvajači su brojnih nagrada. Ansambl podržavaju Acción Cultural Española, Nacionalni institut scenskih umjetnosti i glazbe, Grad Madrid i Institut za kulturnu industriju i umjetnost regije Murcia.

Koncertom će se ponovno na jedinstven način spojiti glazbeni doživljaj i uživanje u različitim vrstama Zotter čokolade s glazbi odgovarajućim koloritom i svjetlosnim efektima, čime će se doseći viša razina doživljaja glazbe. Slušatelji će tijekom koncerta kušati određene vrste Zotter čokolade u skladu s glazbenim programom kako bi se osjetilni doživljaji sluha i okusa stopili u jedno u pravom smislu riječi.

Ulaznice po cijeni od 110 kuna (s uključenom Zotter čokoladom) su u prodaji online (www.eventim.hr) i na svim prodajnim mjestima Evenima (Tisak Media Opatija, Dallas music shop Rijeka), te uredu Festivala Opatija (T 051 271 377).

error: Content is protected !!