Festival Kvarner virtual concert hall petkom u 20,30 sati

‘Festival Kvarner Virtual Concert Hall’ otvaramo ovog petka, 1. svibnja 2020., snimkom koncerta ‘Purpur in Jeans’ održanog 2015. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, dodali su iz Festivala Kvarner.

Opatija – Ova kriza bez presedana velik je izazov za svakoga od nas pa tako i mi u Festivalu Kvarner prilagođavamo svoje aktivnosti novonastaloj situaciji. U suradnji s partnerima na međunarodnoj sceni u EU-projektu EEEMERGING+ iz Francuske, Njemačke, Engleske, Španjolske, Italije, Latvije, Poljske i Grčke radimo na pronalaženju rješenja kako bismo ispunili – dakako u promijenjenom obliku – zadatke koje smo si postavili jer smatramo da to dugujemo umjetnicima, publici i Opatiji. Nadamo se da ćemo Vam rezultat naših zajedničkih napora i naše inovativne planove za 2020. uskoro moći predstaviti, poručili su iz Festivala Kvarner.

Kako bismo i za vrijeme trajanja ovih posebnih okolnosti ostali u kontaktu i ponudili kvalitetne sadržaje svojoj publici, petkom u 20:30 sati prikazat ćemo online neki od naših najboljih koncerata u proteklih deset godina. „Festival Kvarner Virtual Concert Hall“ otvaramo ovog petka, 1. svibnja 2020., snimkom koncerta „Purpur in Jeans“ održanog 2015. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, dodali su iz Festivala Kvarner.

error: Content is protected !!