Festival Opatija redizajnirao je i osuvremenio svoje internetske stranice

Stara stranica je naprosto dala svoje i više nije bila na razini kvalitete programa koji se nudi, stoga se nadam da će se nova svidjeti našim posjetiteljima“, rekao je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Opatija – Moderan koncept novih internetskih stranica Festivala Opatija najprije preko destinacije označava lokaciju i zatim posjetitelje dovodi do samog događaja, a s obzirom na dvije lokacije postoji zaseban dio za Ljetnu pozornicu i za Centar Gervais. Zatim je tu program događanja koji je moguće pratiti preko kalendara ili filtera pa posjetitelji mogu pratiti događaje kronološki ili se opredijeliti po onome što ih zanima: film, kazalište, koncerti, itd. Stranica je također prilagođena za mobilne uređaje, a izrađena je u kombinaciji hrvatskog i engleskog jezika što se pokazalo poželjnim s obzirom na sve veći broja publike i korisnika koji imaju potrebu za višejezičnošću.

„Prvo smo ojačali naš program s brojem i raznovrsnošću događanja, a to za sobom vuče potrebu moderniziranja. Ne tako davno ulaznice su se kidale ručno, danas imamo kodove i laserske čitače koji smanjuju otpadni papir. Zatim smo redizajnirali programske plakate i knjižice kako bi bile prikladne programu, a sada je tu i nova internetska stranica. Stara stranica je naprosto dala svoje i više nije bila na razini kvalitete programa koji se nudi, stoga se nadam da će se nova svidjeti našim posjetiteljima“, rekao je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Novu stranicu možete pogledati OVDJE.

error: Content is protected !!