FOTO: Festival vatrometa zapalio nebo kao najljepša svjećica na slavljeničkoj torti @ Opatija

festival vatrometa_2014

Centralni događaj večeri, koji se odvijao pod voditeljskom palicom Marija Lipovšeka Battifiace, bio je veliki vatromet koji je započeo pola sata prije ponoći, no atrakcije nije nedostajalo niti ranije – radilo se tu o glazbi za koju se pobrinula izvrsna grupa Abba Real Tribute Band obrađujući popularne hitove poznatih Šveđana, ili o samoj pirotehnici koja je nešto iza 22 sata u nebo ”sunula” u ”dječjoj varijatni”. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku….

Opatija – Eksplozije na nebu, praćene romantičnom glazbom, bile su najbolje svjećice na slavljeničkoj torti 170. opatijskog turističkog rođendana. U sklopu ove velike proslave, sinoć je održan i Festival vatrometa, koji je okupio brojne posjetitelje koji su s divljenjem promatrali jedinstvene koreografije piromuzičkog vatrometa koje su na nebu iznad Opatije oslikale raskošne svjetlucave slike.

samostreličari

Centralni događaj večeri, koji se odvijao pod voditeljskom palicom Marija Lipovšeka Battifiace, bio je veliki vatromet koji je započeo pola sata prije ponoći, no atrakcije nije nedostajalo ni ranije – radilo se tu o glazbi za koju se pobrinula izvrsna grupa Abba Real Tribute Band obrađujući popularne hitove poznatih Šveđana, ili o samoj pirotehnici koja je nešto iza 22 sata u nebo ”sunula” u ”dječjoj varijatni”.

Baby-vatromet bio je namijenjen mlađim ljubiteljima ove ”kineske umjetnosti”, a pratile su ga i prigodne, nježne dječje skladbe. Čitavo događanje uveličali su i rapski samostreličari, koji su održali mimohod od opatijske luke do Slatine, gdje su izveli atraktivnu demonstraciju svojih vještina.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku….

S.C. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!