Filmsko-glazbene lazanje na Ljetnoj – red filmskih hitova, red koncerata @ Opatija

Gibonni

Gibonni

U srijedu, 28. kolovoza, također s početkom u 21 sat, održat će se koncert Vedran Ružić Quarteta i izložba slika ”Stari kupači va Abbazie” autora Vedrana Ružića, a u subotu, 31. kolovoza, Ljetno na Ljetnoj zaključit će veliki koncert Gibonnija.

Opatija – Dvostruke filmske projekcije subotom i dalje se nastavljaju na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Večeras, s početkom u 21 sat održat će se projekcija američke animirane obiteljske komedije Štrumpfovi 2 čiji je redatelj Raja Gosnell, a glasove su u sinkroniziranoj verziji posudili Božidar Smiljanić, Mladen Vasary, Ana Kraljević i Dinko Vujević.

sajam_rukotvorina_ljetna

Nakon štrumpfastičnog provoda za klince, moći će se zabaviti i ljubitelji nešto ”odraslije” komedije, jer u 23 sata na rasporedu je disfunkcionalna i potpuno lažna ”Obitelj Miller” koju čine Jennifer Aniston, Jason Sudekis i drugi.

Predah od filmova u nedjelju će pružiti sajam rukotovorina koji počinje u 16 sati, nudeći na prodaju ručno izrađene predmete kvarnerskih umjetnika, a nešto drugačija filmska večer s početkom u 20 sati očekuje sve posjetitelje Klikfesta. Ovaj festival filmova snimljenih mobitelom predstavit će i gostovanje alpinističke ekspedicije koja je osvojila Kavkaz, a večer uključuje i vatrene performanse, te zabavni dio programa uz nastup bendova Kraj programa, Droid, Gerila i Kung Foo Fighters.

U ponedjeljak i utorak dogodit će se povratak filmovima, a tijekom ta dva dana održat će se projekcije američke obiteljske animirane komedije Avioni 3D u kojoj glasove daju Val Kilmer, Teri Hatcher i Julia Louis-Dreyfus. Projekcije počinju u 21 sat, u ponedjeljak je na rasporedu 3D, a u utorak 2D verzija ovog ”crtića”.

vedran_ruzic_kupaci

U srijedu, 28. kolovoza, također s početkom u 21 sat, održat će se koncert Vedran Ružić Quarteta i izložba slika ”Stari kupači va Abbazie” autora Vedrana Ružića, da bi se u četvrtakg ”glazba gledala” i to u tri dimenzije, zahvaljujući projekciji 3D glazbeno-dokumentarnog filma ”One Direction: This Is Us” o tinejdžerskoj boyband senzaciji koju je režirao slavni Morgan Spurlock. Isti će se film na 3D projektorima Ljetne ”zavrtiti” i u petak, 30. kolovoza u 21 sat, da bi u 23 sata krenula projekcija američke akcijske avanture Wolverine u kojoj James Mangold okupio glumačka imena kao što su Hugh Jackman, Will Yun Lee i Tao Okamoto.

U subotu, 31. kolovoza, Ljetno na Ljetnoj zaključit će veliki koncert Gibonnija.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!