Fizikalna terapija Stakić: U tijeku upisi za novi ciklus vježbi za trudnice, ali i vježbi za mame i bebe @ Matulji

ARHIVA; FIZIKALNA TERAPIJA STAKIĆ

ARHIVA; FIZIKALNA TERAPIJA STAKIĆ

Vježbe su potpuno besplatne za trudnice s područja Matulja jer Općina financira sav trošak, ali i Grad Opatija sufinancira ove vježbe za sve trudnice koje žive na opatijskom području.

Matulji – Novi ciklus vježbi za trudnice te vježbi za mame i bebe uskoro kreće u prostoru centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Stakić u matuljskom Starom gradu, a trenutačno su u tijeku prijave na oba programa.

– Vježbanje tijekom trudnoće je važno za održavanje zdravlja trudnice i bebe. Trudnoća može iscrpiti, a vježbanje će pomoći kod podizanja razine energije, jačanju mišića cijelog tijela, ponajprije zdjelice, donjeg dijela leđa i trbuha, što će značajno olakšati trudnoću i porod, kazala je Tatjana Stakić, naglasivši da su vježbe potpuno besplatne za trudnice s područja Matulja jer Općina financira sav trošak, ali i Grad Opatija sufinancira ove vježbe za sve trudnice koje žive na opatijskom području.

Opatija sufinancira i vježbe za mame i bebe, koje su ne samo pomoć za povratak forme nakon trudnoće, nego i način za dodatno povezivanje majke s djetetom.

– Ove vježbe idealan su način zabave i povezivanja s bebom, a mamama će osigurati vitku liniju i energiju. Sve vježbe napravljene su tako da mama može vježbati s bebom, ali i samostalno. Vježbe za mame i bebe su osmišljene kako bi koristile i mamama i bebama, kazala je Stakić.

Vježbe se izvode pod stručnim vodstvom viših fizioterapeuta, a više informacija dostupno putem broja telefona 091/567-4103 i e-mail adrese fizikalna.stakic@yahoo.com.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net