FKK 2020 – Antivirusni program pod maskama uz Kantriderse, besplatne srdelice i DJ Pone @ Morski prasac

Događaj je dio programa Kultura življenja projekta Kantrida FKK 2020, a upad je slobodan.

Kantridersi

Rijeka – Bogat program projekta Kantrida FKK 2020 nastavlja se već ove subote, 18, srpnja od 20 sati kada je zakazano druženje pod maskama. Iako je sezona maškara i karnevala okončana na Pepelnicu kada su pusti platili glavom za svo zlo u prošloj godini, stožer Civilne zaštite produljio je vrijeme kada je maskiranje ne samo dozvoljeno već i poželjno.

Sve posjetitelje Morskog prasca ove subote očekuje koncert Kantridersa pod maskama, glazbenu kulisu za koju će biti zadužen DJ Pone, zatim originalne FKK perive pamučne maske po cijeni od samo 30 kuna, uz koju dobivate i porciju besplatnih srdelica. Također, organizatori iz tvrtke Novi turizam d.o.o. osigurali su nagradu za najkreativniju masku, a najavljuju još iznenađenja na distanci.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

Događaj je dio programa Kultura življenja projekta Kantrida FKK 2020, a upad je slobodan.

error: Content is protected !!