FMTU: Radionica ”Kreativni menadžment“ @ Ika

Polaznici će kroz radionicu naučiti što je to kreativna inteligencija, kako realizirati dobru ideju, kako prepoznati svoje potencijale te na koji način biti što konkurentniji na tržištu i znati što bolje plasirati vlastiti proizvod.

Ika – Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, u trajanju od ponedjeljka do srijede (28. – 30. svibnja), održat će se radionica pod nazivom ”Kreativni menadžment“.

Predavanje će održati Danijela Žibert, voditeljica animacije u Liburnia Riviera Hotela i Nela Čop, poslovni i financijski savjetnik. U sklopu radionice će se održati predavanja, vježbe, prezentacija projekata, razmjena znanja i iskustva te Open space metoda kao jedna od ležernijih metoda pristupa nekoj raspravi, a prijaviti se mogu isključivo studenti toga Fakulteta na kontakte: kreativni@fthm.hr, dino.bruza@fthm.hr (095/574-05-14), sandaradikovi5@gmail.com (098/873-877).

Polaznici će kroz radionicu naučiti što je to kreativna inteligencija, kako realizirati dobru ideju, kako prepoznati svoje potencijale te na koji način biti što konkurentniji na tržištu i znati što bolje plasirati vlastiti proizvod. Ciljevi radionice su oslobođenje vlastite kreativnosti te mogućnost da studenti što jasnije i slobodnije određuju vlastite granice. Također, studenti će se suočiti s donošenjem brzih odluka i djelovanjem u timu, što će im biti od velike važnosti u budućem poslu. Zadnji dan programa izlagat će se radovi timova pred Povjerenstvom sačinjenim od strane profesora Fakulteta.

Proglasit će se najbolji tim, a po završetku programa svi polaznici će dobiti uvjerenje o položenom programu ”Kreativni menadžment”.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!