Foaje: Sportski programi i retro-večeri @ Ljetna pozornica

Večerašnjom utakmicom između Portugala i Španjolske započinje novi tjedni program Foajea, koji će biti kombinacija nogometnog ludila i retromanije.

Opatija – Nogometno prvenstvo Europe preselilo se u Ukrajinu, ali svi oni koji nemaju prilike niti financijskih sredstava otisnuti se na daleki put, mogu računati na ”utješnu nagradu” na maloj sceni Ljetne pozornice, gdje će se večeras u 20:45 sati pratiti susjedski polufinalni dvoboj između Portugala i Španjolske. I sutra, u isto vrijeme, na rasporedu je nogomet, ali će u glavnim ulogama igrati reprezentativci Njemačke i Italije.

Predah od nogometnih zbivanja pružit će dva ”retro-programa”. U petak, 29. lipnja, održat će se u Foajeu ”lokalizirana” varijanta pub-kviza, pod nazivom ”Opatijski retro kviz” u kojem će se svi posjetitelji moći okušati od 21.30 sati. Dan kasnije, u subotu, u isto vrijeme malom scenom zavladat će ”groznica subotnje večeri”, jer disco glazba se vraća u velikom stilu u sklopu programa nazvanog ”Saturday Night Fever”.

A vikend zaključuje nogomet – u nedjelju će se na velikom platnu moći pratiti konačni obračun u finalnoj utakmici Europskog prvenstva.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!