Fotke u svrhu turističke promocije

fnetOpatija – U Vijećnici Grada Opatije jučer se održalo predstavljanje promotivne baze fotografija Opatijske rivijere dogovorene između turističkih zajednica i jedinica lokalne samouprave Opatijske rivijere u suradnji sa društvom ”Photo Net” d.o.o..
Turističke zajednice koje su se uključile u ovaj projekt su TZ grada Opatije, TZ mjesta Ičići, TZ općine Lovran, TZ općine Matulji, TZ općine Mošćenička Draga, TZ grada Kastva te Park prirode Učka. Osim turističkih zajednica uključili su se i grad Opatija, općina Matulji, općina Lovran, općina Mošćenička Draga i grad Kastav.
Cilj ovoga projekta je da se na jednom mjestu objedine sve fotografije Opatijske rivijere i zaleđa, i to isključivo u svrhu promocije.
U promotivnoj bazi podataka nalazi se 500 fotografija dok se u nastavku namjeravaju dograđivati tekstovima kao i raznim promo materijalima. Korištenje baze besplatno je za članove turističkih zajednica kao i za sve građane koji promoviraju ovu destinaciju. Svaka fotografija potkrijepljena je i informacijama poput autora teksta, naziv, mjesto i datum fotografije.
O čemu je točno riječ pogledajte na službenim stranicama.
Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!