FOTO: 12. Čansonfest – Vivien Galletta osvojila žiri, Battifiaca miljenik publike @ Kastav

12_cansonfest_2016_kastav_vivien_galletta_01

Najboljim tekstopiscem proglašen je Stjepo Martinović, za pjesmu ‘’Mre moj beli brod’’ koju je sam i izveo, ali i skladao. Veliku fotogaleriju s ovogodišnjeg Čansonfesta pogledajte na ovom linku

12_cansonfest_2016_kastav_mario_battifiaca_01

Kastav – Vivien Galletta osvojila je nagradu žirija na 12. Čansonfestu koji se održao na kastavskoj Crekvini u petak navečer. Među 19 novih pjesama, žiri je kao najbolju izabrao upravo pjesmu ‘’Rapsodija z mololonga’’ koju je izvela Galletta, a glazbu i stihove osmislio Smiljan Kirinčić. Uz pjesmu, nagrađena je i sama vokalistica, i to nagradom za najbolju izvedbu.

Publika je pak, najvećim brojem glasova, nagradila Marija Lipovšeka Battifiacu koji je izveo skladbu ‘’Na Punta Groti’’ na glazbu Roberta Grubišića i uz stihove Zlatana Marunića.

Najboljim tekstopiscem proglašen je Stjepo Martinović, za pjesmu ‘’Mre moj beli brod’’ koju je sam i izveo, ali i skladao.
.

12_cansonfest_2016_kastav_dule_edi_01

Tijekom prebrojavanja glasova publiku je ‘’kumedijun na stojeć po domaću’’ zabavljao Dražen Turina Šajeta, koji je i sam bio među sudionicima natjecateljskog dijela programa.

Veliku fotogaleriju s finalne večeri Čansonfesta pogledajte na ovom linku.

Dan ranije, održana je i prva večer Čansonfesta, prvoga koji je svoje trajanje protegao na dva dana, a uvod u glavnu večer bila je zanimljiva izložba i atraktivni nastup četvorice šansonijera.

12_cansonfest_2016_kastav_publika_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Tomsilav Zemanek

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net