FOTO: 13. Dani mladog maslinovog ulja okupili rekordan broj izlagača @ Vodnjan

Dani mladog maslinovog ulja postaju jedan od najposjećenijih događaja šire regije koji okuplja maslinare, proizvođače maslinovog ulja, a ove godine predstavili su se gosti iz Italije, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Veliku fotogaleriju iz Vodnjana pogledajte na ovom linku

Vodnjan – Manifestacija Dani mladog maslinovog ulja, 13. godinu za redom, privukla je u Vodnjan rekordan broj izlagača – čak njih 110 iz cijele Hrvatske, Italije, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije…

Brojni posjetitelji tijekom održavanja manifestacije imaju priliku vidjeti, probati, okusiti, pa na koncu i kupiti najbolje što je ove godine poteklo iz maslinika i uljara, ali i puno drugih prehrambenih delicija i rukotvorina.

Vodnjan je danas vrlo važan za maslinarstvo te je postao prepoznatljiv jer se izdvaja po tradiciji proizvodnje maslinovih ulja, njihovoj kvaliteti te razvoju tehnologije, a posebno je važna edukacija potrošača.

Manifestacija u Vodnjanu postaje mjesto za stvaranje novih poslovnih prilika i razvoj novih ideja, mjesto susreta, stručnih te informativnih edukacija, ujedno je mjesto za razonodu te uživanje cijele obitelji. Brojne su gastronomske radionice na kojima nastupaju vrhunski kuhari i chefovi prepoznati po svojem radu u široj regiji, ali i u svijetu.

13. Dani mladog maslinovog ulja okupili rekordan broj izlagača @ Vodnjan

I. M. / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

error: Content is protected !!