FOTO: 2. EFRI humanitarna trail utrka okupila 180 trkača na Kastvu

Unatoč lošim vremenskim prognozama vrijeme je bilo na našoj strani i sukladno tome nisu izostali ni rezultati…

Kastav – Udruga EFRI sport, Ekonomski fakultet u Rijeci i Grad Kastav organizirali su drugu humanitarnu trail utrku čiji prihod od startnina namijenjen štićenicima Udruge za Down sindrom – Rijeka 21 okuplja osobe s Down sindromom.

Sveukupno 180 startnih brojeva preuzeli su sudionici utrke od kojih najmanji ima samo par mjeseci, a najstariji 69 godina. Osim velikog broja studenata i zaposlenika Fakulteta svojim izvrsnim rezultatima istakli su se i štićenici Udruge.

Sva djeca i štićenici Udruge dobili su zaslužene medalje i prigodne poklone za izuzetnu predanost u ovoj utrci u kojoj su prikupljena su znatna financijska sredstva.

— Unatoč lošim vremenskim prognozama vrijeme je bilo na našoj strani i sukladno tome nisu izostali ni rezultati. U vrlo jakoj muškoj konkurenciji sekunde su dijelile prva tri mjesta: prvo mjesto osvojio je docent Ekonomskog fakulteta u Rijeci osvojio je Vinko Zaninović, na drugom mjestu se našao Igor Horvat dok je treće mjesto na postolju zauzeo prošlogodišnji pobjednik David Marot. Prva među predstavnicima dama bila je prošlogodišnja pobjednice Nika Begić, a slijede Patricija Pevec i Monika Perišić, istaknuli su organizatori.

Najbrži student Ekonomskog fakulteta u Rijeci bio je Dominik Čičić, dok je drugu medalju i u kategoriji „studentica“ osvojila Patricija Pevec.

 – Cijelu godinu aktivni smo u organizaciji humanitarnih aktivnosti – danas sam jako  ponosan prvenstveno na naše studente koji su se iskazali u organizaciji i zato što stasaju u mlade, socijalno osjetljive osobe. Unatoč lošim prognozama imali smo iznenađujuće veliki broj trkača – hvala svim suorganizatorima i sponzorima i veselim se što već sljedeći mjesec krećem s novim humanitarnom akcijom, istaknuo je Alen Host, dekan Ekonomskog fakulteta.

Zahvaljujući sponzorima za sve sudionike osigurana je po završetku utrke domaća maneštra, salame, sokovi i mlado vino.

2. EFRI Humanitarna Trail Utrka Okupila 180 Trkača Na Kastvu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!