FOTO: 2. manifestacija ”Fiori & Odori” pretvorila plažu Slatina u cvjetnu oazu

2 cvjetna manifestacija fiori odori opatija 2017 (3)

Cvjetnu manifestaciju ”Fiori & Odori” možete posjetiti još sutra, od 9 do 18 sati, uz sajam cvijeća, trajat će i mali sajam antikviteta udruge Stari put. Nekoliko fotografija koje smo snimili na otvorenju manifestacije pogledajte na ovom linku…

2 cvjetna manifestacija fiori odori opatija 2017 (4)

Opatija – Druga opatijska cvjetna manifestacija ”Fiori & Odori” koja je svečano otvorena ovog utorka, svojim mirisima, bojama i začinima proljeća privukla je veliki broj posjetitelja.

– Na manifestaciji se predstavljaju proizvođači s vlastitim proizvodima, a stigli su iz cijele Hrvatske donoseći sa sobom cvijeće, ukrasno i balkonsko bilje, ljetnice, trajnice, lončanice, sukulente, kazali su organizatori, kazavši da će sajam za sobom ostaviti i dugotrajnu vrijednost, jer će cvijećem oplemeniti i dvorište Područne škole Ičići.

2 cvjetna manifestacija fiori odori opatija 2017 (1)

Također, posjetitelji mogu saznati pregršt informacija o najrazličitijim temama vezanim za hortikulturu, daljnju edukaciju, nove trendove, a na licu mjesta od iskusnih vrtlara izlagača dobiti korisne savjete o uzgoju vlastitog bilja.

Cvjetnu manifestaciju ”Fiori & Odori” možete posjetiti još sutra, od 9 do 18 sati, uz sajam cvijeća, trajat će i mali sajam antikviteta udruge Stari put.

Nekoliko fotografija koje smo snimili na otvorenju manifestacije pogledajte na ovom linku…

2 cvjetna manifestacija fiori odori opatija 2017 (7)

2 cvjetna manifestacija fiori odori opatija 2017 (6)

2 cvjetna manifestacija fiori odori opatija 2017 (5)

2 cvjetna manifestacija fiori odori opatija 2017 (2)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!