FOTO: 4. Dječji festival ‘Volos 2016.’ – Društvenim igrama, zabavom i predstavom Teatra OZ zaključen ovogodišnji festival

djecji_festival_volos_2_dan_2016_volosko_1_01

Ovogodišnje izdanje festivala bilo je upotpunjeno i edukativnom izložbom o ribarenju i ribarskoj kulturnoj baštini, budući da je ‘Volos’ bio posvećen upravo toj temi. Nekoliko fotografija posljednjeg dana festivala pogledajte na ovom linku

djecji_festival_volos_predstava_drvo_teatar_oz_volosko_2016_1_01

Volosko – Dječjim sportsko-edukativnim igrama pod voditeljskom paskom Vere Bakarčić, bogatom tombolom te predstavom ”Drvo ima srce“ okončano je ovogodišnje izdanje Dječjeg festivala ‘Volos’, koji se proteklog vikenda održavao u Voloskom.

Ovogodišnje izdanje festivala bilo je upotpunjeno i edukativnom izložbom o ribarenju i ribarskoj kulturnoj baštini, budući da je ‘Volos’ bio posvećen upravo toj temi.

djecji_festival_volos_2_dan_2016_volosko_2_01

Podsjetimo, festival Volos namijenjen je djeci svih uzrasta u obliku kulturne, sportske i edukativne zabave s naglaskom na upoznavanje našeg mjesta, običaja i “domaćeg” jezika, a svi sadržaji na festivalu su besplatni.

Zahvaljujući vološćanskim ugostiteljima i lokalnim poslovnim subjektima omogućena je bogata tombola čije je izvlačenje održano u nedjelju. Festival je realiziran privatnim sredstvima i dobrovoljnim radom voditeljica Udruge Srce za Volosko, kazala nam je Žmak Kunić ispred udruge ‘Srce za Volosko’, uz napomenu da su im uz dobrovoljni rad brojnih volontera sponzorski pomogli Grad Opatija i MO Volosko.

Nekoliko fotografija posljednjeg dana festivala pogledajte na ovom linku

djecji_festival_volos_predstava_drvo_teatar_oz_volosko_2016_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!