FOTO 41. izdanje turnira ‘Susret prijateljstva’ okupilo brojne kartadore @ Opatija

Uz domaćine turniru su se odazvali članovi zajednice Talijana iz Hrvatske i Slovenije, a nekoliko fotografija s turnira pogledajte u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Opatija – Međunarodni turnir u briškuli i trešeti pod nazivom ‘Susret prijateljstva’ održan je prošle subote u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Brojni ljubitelji ove popularne društvene igre okupili su se na 41. izdanju turnira koji su realizirali članovi Talijanske unije, Narodnog sveučilišta iz Trsta i Zajednice Talijana iz Opatije.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto u briškuli osvojio je par u sastavu Blaženka Stepanić i Eda Dakić koje su branile boje Lovrana. Jolanda Stermečki i Elvira Barbis iz Opatije osvojile su drugo mjesto, dok je treće osvojila ekipa Malog Lošinja uz sastavu Ivanka Perić i Marija Bašić, a četvrto mjesto pripalo je ekipi iz Rijeke.

Milica Marušić i Anita Basaneže iz Umaga slavile su u trešeti, drugo mjesto osvojile su Rajna Radešić i Cristina Lubiana iz Vižinade. Treće mjesto pripalo je Suzani i Danieli Abram iz Lovrana, a četvrto Mireli Benčinić i Nadi Rubeša iz Opatije.

Sandro Abram i Eligio Janjetić iz Lovrana bili su najuspješniji muški par u briškuli. Drugo mjesto osvojili su Feruccio Bosdachin i Pino Zachigna iz Savudrije, treće Sandrino Paliska i Remigio Batelić iz Labina, a četvrto Fulvio Richter i Mario Gandusio iz Kopra.

Par s Cresa u sastavu Miljenko Dorčić i Đino Perović bio je najbolji u trešeti, drugo mjesto osvojila je ekipa iz Poreča, odnosno par Aldo Paulović i Josip Širol. Treće mjesto osvojio je par Sergio Marassi i Milos Luigi iz Buja, a četvrto Dario Mladosich i Marco Legović iz Višnjana.

41. Izdanje Turnira ‘Susret Prijateljstva’ Okupilo Brojne Kartadore @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Foto: Giulio Bonačić

 

error: Content is protected !!