FOTO: 5. memorijalni turnir U – 14 “Krunoslav Brguljan“ – Primorjašima naslov, Opatijci drugi, Mladost treća

5_memorijalni_turnir_krunoslav_brguljan_2014_finale

U opatijskim redovima svi igrači zaslužuju pohvale zbog borbenosti i prikazane igre, a pogotovo vratar Škorić koji je u nadahnutoj večeri bio velika prepreka protivničkim igračima. Foto-galeriju s plivališta u Voloskom pogledajte na ovom linku…

Volosko – 5. međunarodni memorijalni turnir “Krunoslav Brguljan“ koji se od 26. – 28.06. odigravao na plivalištu u Voloskom i bazenima Kantrida završio je trijumfom Primorja EB.Primorjaši su u finalu bili bolji od domaćina Opatije rezultatom 7 : 5 čime su Riječani nakon dosad dvostrukih osvajača Opatije i Vojvodine postali treća ekipa koja je slavila na ovom jakom međunarodnom turniru.

5_memorijalni_turnir_krunoslav_brguljan_2014_finale_1

Finale između dva velika rivala odigrano je pred prepunim tribinama vološćanskog plivališta koje su zdušno navijale za svoje favorite a sam tijek utakmice i kretanje rezultata doprinijela je da atmosfera bude užarena kao na nekim nogometnim stadionima.

Primorjaši, predvođeni legendarnim kapetanom hrvatske reprezentacije Samirom Baraćem, vodili su veći dio utakmice s golom do dva prednosti, ali se uporni Opatijci nisu predavali sve do posljednjih minuta susreta kada nakon rezultata 5 : 5 riječki vaterpolisti preko Vekića i Poropata osiguravaju pobjedu.

U opatijskim redovima svi igrači zaslužuju pohvale zbog borbenosti i prikazane igre, a pogotovo vratar Škorić koji je u nadahnutoj večeri bio velika prepreka protivničkim igračima.

U susretu za treće mjesto zagrebačka Mladost je uvjerljivo pobijedila slovenskog predstavnika Triglav iz Kranja. Pehare i medalje za najuspješnije ekipe predali su Samir Barać i dogradonačelnik grada Opatije, ujedno i predsjednik sportskog saveza, gospodin Fernando Kirigin.

5_memorijalni_turnir_krunoslav_brguljan_2014_finale_2

Plivalište u Voloskom
Finalna utakmica 5.memorijalnog turnira “Krunoslav Brguljan“

Opatija : Primorje EB 5 : 7
( 2 : 2, 1 : 2, 1 : 1, 1 : 2 )

Gledatelja : 250
Suci : Duje Čipčić ( Rijeka ) i Čedomir Bojanič ( Koper )
Opunomoćenik : Davor Grubišić ( Rijeka )

Opatija : Škorić, Latin 1, Živanović, Šimac, Čače, Žitinić, M.Grubješić 1, Brubnjak 1, Malatestinić, Ivanković, Milolaža, Priselac, Škarpa, Krapić 2
Treneri : Željko Šimac i Danijel Kancijanić

Primorje EB : Jereb, Popović, Jeličić, Maškarin, Delač, Augusti, A.Grubješić, Severinski 1, Kovačević 1, Radulović 1, Baškarad, Vekić 3, Milošević, Poropat 1
Trener : Samir Barać

Foto-galeriju s plivališta u Voloskom pogledajte na ovom linku…

Danijel Liber / PodUčkun.net

error: Content is protected !!