FOTO, VIDEO: 8. izdanje Opatija fight nighta ispunilo klub KTC-a Gervais atraktivnim mečevima @ Opatija

U ringu su se našli i brojni opatijski borci, Kristian Kolaj, Ivan Brguljan, Lovro Datković, Ivan Matiša, Tin Frleta, Isidora Đebnar, Larisa Velović, Mihael Frlan, a kako su im prošli mečevi provjetrite u nastavku, dok veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Opatija – Gotovo osamsto posjetitelja ispunilo je sinoć klupski prostor Kulturno turističkog centra Gervais. Povod ovakvom iznimnom odazivu publike bilo je 8. izdanje Opatija fight nighta u organizaciji Opatija fight cluba.

Atraktivni mečevi obilježili su i ovo izdanje borilačkog spektakla koji donio dva prezentacijska i sedam mečeva po K-1 pravilima te jedan po MMA. Bodrenje i navijanje krenulo je od samog početka večeri, koja je bila obilježeno zajedničkim predstavljanjem boraca i obraćanjem Mladena Kranjčeca, ispred organizatora.

– Svake godine želimo fanovima borilačkih sportova u Opatiji, Rijeci i okolici ponuditi nešto novo i zanimljivo te upravo iz tog razloga smo se ovog puta odlučili ring preseliti pod najveću disco kuglu na Kvarneru u klubu Centra Gervais. Ovaj put eminentna imena našeg kluba nisu nastupala već su priliku dobile mlade snage. Svi su pokazali i ostavili srce u ringu, i mislim da je to publika i prepoznala. U određenim mečevima gosti su bili favorizirani i zasluženo su pobijedili, a našim borcima preostaje samo što više trenirati i dokazati koliko vrijede, istaknuo je Kranjčec te napomenuo da im je želja ovaj spektakl napraviti na nogometnom igralištu u Opatiji.

– S obzirom na to da smo prošli sve prostore u Opatiji što se tiče organizacije eventa, jedino što nam je ostalo, da s jednim mega spektaklom napunimo nogometno igralište NK Opatije s eminentnim imenima borilačkog svijeta, dodao je Kranjčec.

U ringu su se našli i brojni opatijski borci, Kristian Kolaj, Ivan Brguljan, Lovro Datković, Ivan Matiša, Tin Frleta, Isidora Đebnar, Larisa Velović, Mihael Frlan, a kako su im prošli mečevi provjetrite u nastavku.

Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Larisa Velović VS Lana Radulović – prezentacija bez pobjednika
Mihael Frlan VS Nikola Bogationski – prezentacija bez pobjednika
Tin Frleta VS Leonardo Šeketa – Šeketa pobjednik sudačkom odlukom
Isidora Đebnar VS Andrea Sarić – pobjednica Đebnar tehničkim nokautom
Patrik Rapaić VS Eugen Laljak – Rapaić pobjednik sudačkom odlukom
Ivan Brguljan VS Zoran Radetić – Radetić pobjednik tehničkim nokautom
Kristian Kolaj VS Lazar Radulović – Kolaj pobjednik sudačkom odlukom
Ivan Matiša VS Nikola Zorić – Zorić pobjednik sudačkom odlukom
Lovro Datković VS Robert Basara – Basara pobjednik sudačkom odlukom
Dženan Poturak VS Damjan Savanović – Savanović pobjednik sudačkom odlukom

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!