FOTO: AC/DC trubute band ‘Problem Child’ oduševio publiku svojim nastupom @ Old school pub

problem_child_ac_dc_tribute_band_2016_old_school_pub_2

Vrhunac večeri definitivno je bila izvedba pjesme Hells bells koja je bila posvećena basisti benda koji je preminuo od karcinoma te prijatelju bikeru kojem je auto oduzeo prednost, ali i život. Izvedba pjesme TNT dovela je atmosferu do usijanja, dok im se prilikom izvedbe pjesme Thunderstruck pridružio kolega Damir Galetović. Nakon sinoćnje opatijske premijere očekujemo skorašnju reprizu u našem kraju, a do tada pogledajte fotogaleriju koju smo snimili u pubu.

problem_child_ac_dc_tribute_band_2016_old_school_pub_3

Opatija – Prepuni Old school pub ove je subote svjedočio jednoj od najboljih svirki koja se u posljednjih nekoliko godina održala u Opatiji. Za paklenu atmosferu bila je zadužena zagrebačka ekipa okupljena u AC/DC tribute bendu ‘Problem Child’, čiji je premijerni nastup u Opatiji održan na obostrano oduševljenje.

Back in black, Shot down in flames, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Hard as a rock, Sin city, Shoot to thrill, Bad boy boogie, Givin the dog a bone, Touch to much, If you want blood (You got it), You shook me all night long, Let me put my love in to you, Kicked in the teeth, Highway to hell, samo su neke od pjesama koje su izveli Saša Vrbat (vokal i ritam gitara), Robert Mahović (solo gitara), Damir Vranešević (bas gitara) i Vedran Jozić (bubanj) na opće oduševljenje ljubitelja legendarnog australskog benda osnovanog davne 1973. godine u Sydneyu.

problem_child_ac_dc_tribute_band_2016_old_school_pub_4

Vrhunac večeri definitivno je bila izvedba pjesme Hells bells koja je bila posvećena basisti benda koji je preminuo od karcinoma te prijatelju bikeru kojem je auto oduzeo prednost, ali i život.

Izvedba pjesme TNT dovela je atmosferu do usijanja, dok im se prilikom izvedbe pjesme Thunderstruck pridružio kolega Damir Galetović.

Komentari publike većinom su bili u superlativima, što je rijetkost za publiku s Kvarnera, a osim odlične set liste, band je vrlo vjerno prenio energiju najpoznatije hard rock institucije na svijetu.

problem_child_ac_dc_tribute_band_2016_old_school_pub

Posebno oduševljenje izazvale su vokalne sposobnosti pjevača koji je vrlo vjerodostojno otpjevao zahtjevne dionice legendarnih pjevača – Bona Scotta i Briana Johnsona.

Bend iza sebe ima preko dvije stotine koncerata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Sloveniji, a dijelili su binu s najboljim Hrvatskim rock bendovima. Nakon sinoćnje opatijske premijere očekujemo skorašnju reprizu u našem kraju, a do tada pogledajte fotogaleriju koju smo snimili u pubu.

problem_child_ac_dc_tribute_band_2016_old_school_pub_1

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!