FOTO: Advent u Foto Kantuniću u Matuljima

Pozivaju se svi dragi ljudi, obitelji s djecom, oni koji tek djecu očekuju i oni koji se jednostavno vole, a još uvijek nemaju zajedničkih božićnih fotografija da nas posjete na adresi Trg maršala Tita 1 u Matuljima i obogate svoju galeriju pravim profesionalnim božićnim fotografijama. Kako izgleda Božićna kulisa u Damirovom foto kutku pogledajte na ovom linku…

Matulji – Počeo je Advent i u Foto kantuniću u Matuljima. Božićna kulisa je spremna za svoje posjetitelje. Pozivaju se svi dragi ljudi, obitelji s djecom, oni koji tek djecu očekuju i oni koji se jednostavno vole, a još uvijek nemaju zajedničkih božićnih fotografija da nas posjete na adresi Trg maršala Tita 1 u Matuljima i obogate svoju galeriju pravim profesionalnim božićnim fotografijama. Za photosession je obavezna prethodna najava na tel 635-147, mailom damirovfotokutak@gmail.com ili putem Facebook-a na Damirov foto kutak. U slučaju da ne stignete tijekom tjedna zbog posla, možete dogovoriti da fotografiranje bude i tijekom vikenda.

Za photosession je potrebno izut se u čarapice jer želimo da svi koji se fotografiraju mogu slobodno sjesti i leći na pod, oni hrabri mogu doći i u božićnim pidžamama. Rekviziti su osigurani kod nas u studiju, a isto tako možete i vi nešto donijeti. Cijena fotografiranja je 400 kuna.

Osim fotografiranja kod nas možete pronaći veliki izbor ukrasa za bor u koje možete staviti fotografije svojih najdražih. Možemo vam ponuditi plišance sa slikom, zvijezde, kugle i božićne ukrase raznih oblika i boja. Božićni asortiman također obuhvaća veliki izbor okvira za fotografije i albuma. Vjerujemo kako možemo zadovoljiti skoro svačiji ukus.

I na zaboravite obavezne su najave za dogovor oko termina fotografiranja…

Advent U Foto Kantuniću U Matuljima

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!