FOTO: Adventski program uz ljetne temperature – Lijepo vrijeme privuklo posjetitelje @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Otvorenje Ad

Dok se božićni duh ne ”upali” na mrkatu gdje poseban prigodan sajam i program spremaju ugostitelji, i na Ljetnoj pozornici gdje se ”hladi voda” za još jednu klizališnu sezonu, centar svih zbivanja je Umjetnički paviljon Juraj Šporer okružen kućicama u kojima se može kušati blagdanska gastronomska ponuda i susjedni park Sv. Jakova u kojem je postavljena pozornica za trodimenzionalne projekcije u prostoru, poznate i kao – hologrami. Sva jučerašnja događanja pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Otvorenje Ad

Opatija – Adventski program nastavljen je u nedjelju uz bitno povoljnije vremenske uvjete, što je značajno poboljšalo i posjećenost svih programa koji su se održali tijekom jučerašnjeg jutra i poslijepodneva. Dok se božićni duh ne ”upali” na mrkatu gdje poseban prigodan sajam i program spremaju ugostitelji, i na Ljetnoj pozornici gdje se ”hladi voda” za još jednu klizališnu sezonu, centar svih zbivanja je Umjetnički paviljon Juraj Šporer okružen kućicama u kojima se može kušati blagdanska gastronomska ponuda i susjedni park Sv. Jakova u kojem je postavljena pozornica za trodimenzionalne projekcije u prostoru, poznate i kao – hologrami.

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Otvorenje Ad

Glavno hologramsko zbivanje bit će božićni nastup preminulog kralja popa Michaela Jacksona, a do tada će se ”vrtiti” druge zanimljive animacije, pa je tako ovog tjedna tema – božićno drvce. U programu u Šporeru najviše su mogli uživati najmlađi – uz cjelodnevnu animaciju i zabavu u Kućici vilenjaka, imali su prilike pogledati i zabavni blagdanski film. Oni nešto stariji najzadovoljniji su mogli biti u predvečernjim satima kada je ugodnu atmosferu blještavih lampica i pomiješanog mirisa morske soli, borovih iglica i kuhanog vina upotpunio i melodiozni jazz u izvođenju Vedran Ružić Trija.

Sva jučerašnja događanja pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!