FOTO: Akupunktura i premijerni nastup Adastre obilježili prošlotjedni program u Old school pubu

mr. S i dr. M

mr. S i dr. M

Osim premijernog nastupa Adastre, prošlotjedni program obilježio je nastup Saše Ivaniševića i Marka Spesa, odnosno večer posvećena vinilima. Dojmove našeg fotoreportera provjerite na ovom linku

Jerko Marić

Jerko Marić

Opatija – Gotovo tri sata izvrsne svirke obilježilo je premijerni nastup grupe Adastra u Opatiji. Jerko Marić i ostatak benda predstavili su svoj dugogodišnji rad odličnim koncertom, na kojem je osim autorskih pjesama izvedeno i nekoliko obrada, ali i ‘Srebrni’ grupe Flare u kojoj je Jerko započeo svoju glazbenu karijeru kao gitarist i autor pjesama. ‘Surovi grade’, ‘Nabujala rijeka’, ‘Olujna noć’, ‘Pusti’, samo su neke od pjesama, s bogate set liste, izvedene prošle subote u Old school pubu na opće oduševljenje prisutne publike.

mr. S

mr. S

Dan ranije održana je večer vinila pod nazivom Akupunktura, a mr. S i dr. M, odnosno Saša Ivanišević i Marko Spes, vrtili su plejke koje njima nešto znače. Sami počeci rock’n’rolla, punk i new wave, samo su neke od epoha koje su predstavili publici, kojoj je, osim glazbenog odabira savršeno odgovaralo i ono slatko pucketanje karakteristično za vinile.

Ovotjedni program otvara večer posvećena svim ljubiteljima piva. Naime, ovog četvrtka, 25. veljače, u 19 sati u goste dolazi ekipa iz Varionice, koja je pripremila edukaciju i degustaciju svog piva.

dr. M

dr. M

Varionica je craft pivovara koja se 2014. godine pridružila Craft beer revoluciji u Hrvatskoj, čiji je cilj bio vraćanje hmeljne arome i mirisa u pivo, a sve kako bi pokazale da pivo može biti 10 minuta užitka i sreće u čaši. U petak, 26. veljače, zakazan je koncert dobro nam znane ekipe iz Brudafunk benda, dok je subota, 27. veljače rezervirana za Problem child, odnosno AC/DC cover bend. Ulaz na ovotjedne programe je slobodan, a koncerti počinju u 22 sata.

Dojmove našeg fotoreportera provjerite na ovom linku

Adastra

Adastra

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!