FOTO: Ana Rucner nastupila na humanitarnom koncertu za pomoć Centru za autizam @ Opatija

ana_rucner_opatija_lions_club_koncert_2016_01

Uz Centar, događaj je organizirao Lions klub Sušak, čija je predsjednica Ksenija Juretić kazala da njena udruga svake godine pripremi barem jedan humanitarni koncert, te da je cilj ovog događanja pronalazak najboljih metoda kojima će se omogućiti djeci s autizmom da se izraze i povežu s vanjskim svijetom. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

ana_rucner_opatija_lions_club_koncert_2016_1_01

Opatija – Ana Rucner, najpoznatija hrvatska violončelistica, nastupila je sinoć u ispunjenoj dvorani hotela Royal u Opatiji na humanitarnom koncertu s ciljem prikupljanja sredstava za opremanje senzornog parka Centra za autizam u Rijeci.

Uz Centar, događaj je organizirao Lions klub Sušak, čija je predsjednica Ksenija Juretić kazala da njena udruga svake godine pripremi barem jedan humanitarni koncert, te da je cilj ovog događanja pronalazak najboljih metoda kojima će se omogućiti djeci s autizmom da se izraze i povežu s vanjskim svijetom.

Inače, opremanje senzornog parka je projekt pokrenut prošle godine, a vrijednost mu je oko 600 tisuća kuna, od čega je prikupljeno 100 tisuća kuna od Primorsko-goranske županije i 25 tisuća kuna od tvrtke DM.

Kako je istaknula Sanda Čavrak, voditeljica Centra za autizam, senzorni park čine ljuljačke, penjalice, klackalice, tobogani i druge sprave, izrađene posebno za djecu sa senzoričkim poteškoćama.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

ana_rucner_opatija_lions_club_koncert_2016_2_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

error: Content is protected !!