FOTO: Art mrkat Opatija privukao brojne posjetitelje @ Milenij hoteli

Objavljeno 08.10.2017.

Ugodna glazbena kulisa u kojoj su dominirale jazz i swing obrade brojnih svjetskih uspješnica dodatno su upotpunile dojam samog eventa, dok su posjetitelji imali mogućnost razgledati umjetničke slike, ručno izrađene uporabne predmete, nakit, keramiku… Fotogaleriju koju smo snimili jučer pogledajte na ovom linku

Opatija – Prekrasan sunčan dan provukao je brojne posjetitelje na jučerašnji Art mrkat Opatija. Naime, prvo izdanje umjetničkog ‘mrkata’ obilježila je odlična posjećenost, ali i sjajna atmosfera koja je vladala na prostoru terase hotela Continental te u novootvorenom hotelu Le Jardin.

Ugodna glazbena kulisa u kojoj su dominirale jazz i swing obrade brojnih svjetskih uspješnica dodatno su upotpunile dojam samog eventa, dok su posjetitelji imali mogućnost razgledati umjetničke slike, ručno izrađene uporabne predmete, nakit, keramiku…

Kako su istaknuli organizatori iz Milenij hotela, ideja je da se u ovaj prostor unese kreativna atmosfera te potakne i promovira rad i umjetničko stvaralaštvo lokalnih umjetnika, a gosti tako dobivaju priliku svojim kućama ponijeti unikatne umjetničke kreacije.

Novouređeni hotel grupacije Milenij hoteli razlikuje se po svom neuobičajenom i drugačijem konceptu, a interijer i eksterijer su nadahnuti vrtnim i zelenim ugođajem. Cijeli prostor je zamišljen kao otvorena scena za razne vrste tematskih događanja od umjetničkih i glazbeno-scenskih do gastro evenata.

Fotogaleriju koju smo snimili jučer pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »