FOTO: Atraktivna predstava Opatijskog kazališta za djecu i mlade začinila adventski program @ Opatija

opatijsko_kazaliste_za_djecu_mlade_2016-1_01

Predstavu je pratilo stotinjak građana, uglavnom onih najmlađih, koji su se po njenom završetku nastavili družiti s glumcima i ”životinjama”. Sve to zabilježilo je i naše ”oko kamere”.

opatijsko_kazaliste_za_djecu_mlade_2016-3_01

Opatija – Adventski program u Opatiji – uz koncerte i sajam te druge aktivnosti koje su se odvijale tijekom čitavog tjedna – intenzivnijim je tempom nastavljen jučer, a sve je započelo već u jutarnjim satima na tržnici gdje se u sklopu Adventa na mrkate održala predstava Radosna družina u izvođenju Opatijskog kazališta za djecu i mlade.

Zanimljivi lutkarski igrokaz, koji je zabavnim i pitkim pjesmicama ispričao kratku priču o druženju šumskih životinja – lije, mede, zeca i ježa – okrunjeno zajedničkom izgradnjom kuće u kojoj su se sklonili od zime. Predstavu je pratilo stotinjak građana, uglavnom onih najmlađih, koji su se po njenom završetku nastavili družiti s glumcima i ”životinjama”.

opatijsko_kazaliste_za_djecu_mlade_2016-2_01

Uz Božićni mapping na Villi Angiolini, Kućicu vilenjaka u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer te hologramske projekcije u Parku sv. Jakova, jučerašnji su program obilježila i zanimljiva glazbena događanja – uz Antonelu Doko na Ljetnoj pozornici te Memento Trio u hotelu Continental, publiku je zabavio i DJ Rabbit svojim retro partyjem pod zvijezdama u parku Sv. Jakova.

Događanja se nastavljaju i danas, već od 10 sati kada će na terasi Continentala mandolinu i gitaru zasvirati Andrej & Neno, u 11 sati na 1. katu tržnice održat će se edukativna radionica za djecu stariju od 10 godina i odrasle ”VR Choco Art”, a u 12 sati u hotelu Milenij nastupa The Mystiqe Rose. Ulicama grada Trio Asi svirat će od 14 do 18 sati, a u 15 sati u paviljonu se prikazuje film Šegrt Hlapić. U parku sv. Jakova od 16 sati nastupit će Dominik Heštera, u 17 sati na Ljetnoj pozornici počinje radionica božićnih lanterni za djecu stariju od 6 godina, a od 19 sati nastupa DJ Bobo.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!