FOTO: Atraktivnim mečevima obilježen 24. ‘Memorijal Željko Tomljenović’ @ Opatija

memorijalni_turnir_zeljko_tomljanovic_2014_odbojka

Pehare klubovima za postignute rezultate predali su, pored predstavnika domaćina, predsjednik ŠSGO Opatija, Ferdinand Kirigin i tajnik Branko Močibob te brat pokojnog Željka, Damir Tomljenović, koji je i pobjedničkoj muškoj ekipi ”Mlaka“ uručio i prijelazni pehar, a druženje je završeno zakuskom. Fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

Opatija – Prošle subote, u dvorani ”Marino Cvetković”, održan je tradicionalni 24. ‘Memorijal Željko Tomljenović’ na kojem je nastupilo 14 ekipa u četiri kategorije.

memorijalni_turnir_zeljko_tomljanovic_2014_odbojka_1

Jutro u dvorani obilježili su međusobni susreti mlađih kategorija, a na teren su istrčale mlađe kadetkinje i mlađi kadeti. U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je ekipa ‘Rijeka’, drugo mjesto pripalo je ekipi ‘Sušak’, treće su osvojile djevojke OK ‘Turnić’, a četvrto ekipa Opatije. Nakon odigranih međusobnih susreta u kategoriji mlađi kadeti konačni poredak je slijedeći: prvo mjesto pripalo je Opatijcima, drugo mjesto osvojila je ekipa Rijeke, a treće Mlake.
Nakon svih odigranih utakmica, priznanja i pehare podijelili su tajnik ŠSGO Opatija, Branko Močibob te predstavnik domaćina Vladimir Brnečić, nakon čega je za sve sudionike organizirana prigodna zakuska.

memorijalni_turnir_zeljko_tomljanovic_2014_odbojka_2

Poslijepodnevni dio turnira donio je atraktivne mečeve drugoligaških ekipa. U kategoriji djevojaka prvo mjesto osvojila je ekipa OK ‘Rijeka’, drugo mjesto osvojile su Opatijke, treće ekipa Matulja, a četvrto je pripalo djevojkama iz OK ‘Kozala’. U muškoj konkurenciji ekipa Mlake osvojila je prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je Opatijcima, a treće ekipi ‘Rijeka 2’.

Pehare klubovima za postignute rezultate predali su, pored predstavnika domaćina, predsjednik ŠSGO Opatija, Ferdinand Kirigin i tajnik Branko Močibob te brat pokojnog Željka, Damir Tomljenović, koji je i pobjedničkoj muškoj ekipi ”Mlaka“ uručio i prijelazni pehar, a druženje je završeno zakuskom.

Također, delegacija Odbojkaškog kluba Opatija, prije početka turnira položila je cvijeće na grob Željka Tomljenovića.

Fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net