FOTO: Atraktivnim mečevima počeo turnir u odbojci na pijesku ”IČIĆI MEVZA CHALLENGE 2016.“

srednjoeuropski_odbojkaski_turnir_na_pijesku_icici_2016 (15)_01

Osim spektakularne odbojke na pijesku gledatelji će svojim sudjelovanjem u raznim zabavnim igrama moći osvojiti i mnoštvo nagrada koje su priredili brojni sponzori. Nekoliko fotogorafija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

srednjoeuropski_odbojkaski_turnir_na_pijesku_icici_2016 (7)_01

Ičići – Atraktivni mečevi obilježili su početak srednjoeuropskog turnira odbojke na pijesku ”Ičići MEVZA CHALLENGE 2016.“ koji se ovog vikenda održava na plaži u Ičićima. Na turniru sudjeluju igrači i igračice iz Austrije, Češke, Izraela, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Hrvatske koji se bore za novčani fond od 6.000 eura, a rezultati ostvareni na ovome turniru (Middle European Volleyball Zonal Association) boduju se za svjetsku rang ljestvicu.

Tribine imaju kapacitet od 700 gledatelja i po prvi put gledatelji će moći sjediti i pratiti utakmice na oba terena. U nedjelju će finalne tekme, kao i one za 3. i 4. mjesto, snimati Agatin.tv s nekoliko kamera iz više različitih kutova. Osim spektakularne odbojke na pijesku gledatelji će svojim sudjelovanjem u raznim zabavnim igrama moći osvojiti i mnoštvo nagrada koje su priredili brojni sponzori.

Nekoliko fotogorafija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

srednjoeuropski_odbojkaski_turnir_na_pijesku_icici_2016 (6)_01

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!