FOTO: Atraktivnim programom pred velikim brojem uzvanika svečano otvoren restoran Molo @ Opatija

otvorenje_restorana_molo_opatija_mul_ex_capitano_2015

Kum restorana je Niko Pulić legendarni hrvatski automobilist, a za novu investiciju, za koju su uzvanici imali samo riječi hvale, zaslužni su Božena Bungur i Roni Voskion. Veliku fotogaleriju s otvorenja, ali i samog restorana pogledajte na ovom linku

otvorenje_restorana_molo_opatija_mul_ex_capitano_2015_1

Opatija – Atraktivni prostor na opatijskom mulu, u kojem je bio smješten popularni caffe bar Capitano, nakon više od deset godina ponovo je otvorio svoja vrata. Naime, u potpuno novom ruhu, s vrlo atraktivnim dizajnom, kojeg potpisuje Filip Gordon Frank restoran Molo novo je ime na gastro karti Opatijske rivijere.

Veliki broj uzvanika, prijatelja i poslovnih partnera pohodio je sinoćnje otvorenje restorana Molo, a atraktivni zabavni program za kojeg su bili zaduženi Ana Radišić, Tedi Spalato te DJ Miro i Global disco band dodatno je bio upotpunjen hostesama te bogatom trpezom.

otvorenje_restorana_molo_opatija_mul_ex_capitano_2015_3

Kum restorana je Niko Pulić legendarni hrvatski automobilist, a za novu investiciju, za koju su uzvanici imali samo riječi hvale, zaslužni su Božena Bungur i Roni Voskion.

– Ja sam jako zadovoljan kako nam je otvorenje proteklo, a ako je suditi i po jučerašnjim komentarima onda smo uspjeli u namjeri da napravimo dobar posao. Radovi su trajali četiri mjeseca te je uloženo 3 milijuna kuna u objekt koji ima unutarnji dio i veliku terasu te još jednu barsku terasu, a zaposleno je 15 ljudi, što nije mala stvar. Restoran i bar ‘Molo’ je u potpunosti renoviran i svi smo vrlo zadovoljni zbog činjenice da se nakon svih tih dugih godina sada s optimizmom može reći da smo uspjeli, uz pomoć PGŽ-a i Grada Opatije, premostiti sve prepreke i konačno finalizirati projekt.

otvorenje_restorana_molo_opatija_mul_ex_capitano_2015_2

Nadam se i vjerujem da ćemo uz ‘Molo’ uspjeti vratiti staru slavu na opatijski Zert. Baš kao i caffe bar Galija, radit ćemo tijekom cijele godine i dati svoj doprinos priči o tome da Opatija mora imati adekvatnu poziciju, biti privlačna i raditi 12 mjeseci godišnje. Želimo da mul postane centar zabave broj jedan u Opatiji i u tom smislu očekujemo support i od strane Turističke zajednice, istaknuo je Roni Voskion.

Retoran Molo raditi će svakodnevno od 12 do 24 sata, dok će lounge bar biti otvoren od 10 do 02 sata. Ponuda se bazira na mediteranskoj kuhinji, a domaće pašte, ravijoli, pljukanci i kruh samo su dio ponude restorana, a prema viđenom omjer cijene i kvalitete neće razočarati niti one najizbirljivije.

Veliku fotogaleriju s otvorenja, ali i samog restorana pogledajte na ovom linku

otvorenje_restorana_molo_opatija_mul_ex_capitano_2015_4

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, PodUčkun.net

error: Content is protected !!