FOTO: Atraktivno zatvaranje Ljeta na Gradini uz mađioničara i iluzionista Andreja Škedela

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

Andrej je jedan od najpriznatijih iluzionista i mađioničara u regiji koji u mađioničarstvo uvodi koncept tematskih iluzija i sofisticiranih manipulacija i čija su posebitost velike i opasne iluzije. Nekoliko fotografija s Trsata možete pogledati na ovom linku

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

Rijeka – I posljednja manifestacija ovogodišnjeg izdanja Ljeta na Gradini opravdala je očekivanja posjetitelja i ispunila Trsatsku gradinu brojnim posjetiteljima koji su mogli uživati u atraktivnom scenskom program temeljenom na magiji i iluziji u izvedbi jednog od najistaknutijih hrvatskih mađioničara i iluzionista – Andreja Škedela.

Andrej je jedan od najpriznatijih iluzionista i mađioničara u regiji koji u mađioničarstvo uvodi koncept tematskih iluzija i sofisticiranih manipulacija i čija su posebitost velike i opasne iluzije.

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

Do sada je izveo više od tri tisuće nastupa te je inicijator Magic festa – prvog hrvatskog festivala iluzije, a na Trsatskoj gradini je posjetitelje proveo kroz mističan svijet magije i iluzije, svojim jedinstvenim pristupom magiji, iluziji, mikro magiji, mentalizmu te manipulacijama, a je izveo i nekoliko atraktivnih tematskih iluzija.

Organizatori Ljeta na Gradini zaista mogu imati razloga za zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem ove popularne manifestacije na kojoj je ove godine sudjelovao čak 171 izvođač u 18 različitih programa, a brojni posjetitelji mogli su, između ostalog, uživati i šest autorskih i jedinstvenih tematskih manifestacija koje su svojom originalnošću ponudile odmak od svega dosad viđenog.

Nekoliko fotografija s Trsata možete pogledati na ovom linku

I. Mellor / PodUčkun.net
FOTO: Marin Ćuk Vurnek

error: Content is protected !!