FOTO: Austrijski krampusi oduševili klizače i publiku na Ljetnoj pozornici @ Opatija

krampusi_ljetna_pozornica_2014_1

Sutra, u subotu 20. prosinca, s početkom u 18 sati, na opatijskom će se pozornici otvorenom teatru predstaviti Spomenar Ljetnoj pozornici, nadasve zanimljiv i originalan suvenir koji slikom, riječima i atraktivnim grafičkim dizajnom donosi povijest Ljetne pozornice, ali i osobne impresije njenih posjetitelja. Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

krampusi_ljetna_pozornica_2014

Opatija – Atraktivnim i zanimljivim nastupom čuveni krampusi, kao dio Folklorne skupine Techelsberg iz austrijske pokrajine Koruške, oduševili su jučer publiku na Ljetnoj pozornici. Petnaestak krampusa odjevenih u originalne kostime sa zastrašujućim izrezbarenim maskama dva su sata boravili na pozornici adventskog sajma u sklopu Ledene čarolije, no umjesto ”strašenja” mališana, razveselili su ih malim poklončićima.

Ova je folkorna skupina jedna od najpoznatijih u Austriji, a njihov će zbor FaakerseeKlang u subotu navečer održati koncert u ulaznoj dvorani Hotela Miramar.

Iste večeri, dakle sutra, u subotu 20. prosinca, s početkom u 18 sati, na opatijskom će se pozornici otvorenom teatru predstaviti Spomenar Ljetnoj pozornici, nadasve zanimljiv i originalan suvenir koji slikom, riječima i atraktivnim grafičkim dizajnom donosi povijest Ljetne pozornice, ali i osobne impresije njenih posjetitelja.

Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!