FOTO Autokamp Medveja danas je počeo s radom

– Kamp je za razliku od hotela na otvorenom i ja se nadam da će to gosti prepoznati, distanca se uvijek može držati jer je svaka kućica odvojena, istaknuo je Kovčalija.

Davor Kovčalija

Medveja – Autokamp u Medveji od danas je otvoren za goste. Kako ističe rezident manager autokampa Davor Kovčalija sve je spremno za sezonu i nada se da će ovaj oblik odmora ići u prilog te da će kamp ovo ljeto biti pun.

– Kamp je za razliku od hotela na otvorenom i ja se nadam da će to gosti prepoznati, distanca se uvijek može držati jer je svaka kućica odvojena, istaknuo je Kovčalija. Iako prima 1500 gostiju, dobar dio kampa zauzimaju gosti čije su kućice stacionirane u Medveji tijekom cijele godine. Kovčalija je pohvalio investiciju općine Lovran u plažu.

Skipper

– Očekujemo popunjavanje i plaže s plažnom opremom, malo nas je poremetila ova pandemija, ali sve će biti spremno. Uskoro postavljamo ležaljke i loungeove, a ostali sadržaj dolazi naknadno. Također, s radom je startao i bistro Skipper koji osim pića u ponudi ima burgere i pizze, dok će restoran Medvejica uskoro biti u pogonu.

Plaža je također, napokon dovedena u red, a općina Lovran uz čišćenje i uređivanje dohranila je plažu sa 400 kubika šljunka čime je ujedno i proširena plažna površina.

Autokamp Medveja Danas Je Počeo S Radom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net