FOTO: Bakalarom, fritulama i slatkišima ususret Božiću @ Lovran

vilija_bozja_badnjak_2014_uhdbr_seahorses

Članovi UHDBR Lovran i MK Seahorses tradicionalno su jutro proveli u druženju s mještanima Lovrana. Poslijepodnevne sate obilježilo je druženje u organizaciji Općine i lovranskih ugostitelja. Veliku foto-galeriju pogledajte u nastavku teksta

vilija_bozja_badnjak_2014_uhdbr_seahorses_1

Lovran – Bakalar i druženje, vino i dobre želje, fritule i ugodno raspoloženje – božićna atmosfera vladala je jučer ”pod marunom”. Lovran tradicionalno na Badnjak, odnosno Vilju Božju, obraduju članovi Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata, koji su mještane darivali bakalarom, krafnama i čašom vina, a u predbožićnom veselju pridružili su im se članovi moto-kluba ”Seahorses” koji su, odjeveni u ”odore” Djeda Mraza, dijelili čokolade i bombone najmlađim sumještanima.

vilija_bozja_badnjak_2014_uhdbr_seahorses_2

– Tradicionalno na Badnjak uz čašicu razgovora družimo se s našim sumještanima, koje smo i ove godine imali priliku počastiti s bakalarom i krafnama. Koristim priliku da se zahvalim svim sponzorima koji podupiru našu udrugu i da svima poželimo ugodne blagdane, istaknuo je Mišo Škorić, predsjednik UHDBR Lovran.

Poslijepodnevne sate, u organizaciji Općine i lovranskih ugostitelja u Galeriji Laurus, obilježilo je organizirano druženje uz blagdansku trpezu za sve građane i posjetitelje Lovrana.

Veliku foto-galeriju pogledajte u nastavku teksta

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!