FOTO: Beauty salon Beautique by Tea – Novootvoreni salon ljepote u srcu Opatije

Salon je smješten u prizemlju upravne zgrade tvrtke Katarina line, a prema riječima vlasnice Tee Maravić dostupni su tretmani lica, lakiranje trajnim lakom, depilacije, njega ruku, pedikura i nekoliko vrsti masaža. Kako je proteklo otvorenje provjerite na ovom linku

Opatija – Od prošlog tjedna na adresi Vjekoslava Spinčića 13 djeluje novootvoreni salon ljepote Beauty salon Beautique by Tea, a službena inauguracija uz prigodno druženje održana je prošle subote.

Salon je smješten u prizemlju upravne zgrade tvrtke Katarina line, a prema riječima vlasnice Tee Maravić dostupni su tretmani lica, lakiranje trajnim lakom, depilacije, njega ruku, pedikura i nekoliko vrsti masaža, a iz ponude izdvajaju klasične masaže cijelog tijela, parcijalne masaže, opuštajuće masaže s eteričnim uljima, sportske masaže, anticelulitne masaže.

– Uvijek mi je bila želja otvoriti svoj salon i mislim da je sada pravo vrijeme za pokrenuti vlastiti posao. Završila sam kozmetičku školu u Opatiji, a svoje dugogodišnje radno iskustvo u opatijskim hotelima, okrunila sam kao voditeljica wellness centra u hotelu Kvarner, kazala je Tea uz napomenu da u ponudi ima vrhunske kozmetičke brendove – Thalgo (njega lica), O.P.I. lakovi za nokte, Shellac trajni lak, Cuccio proizvodi za njegu ruku i stopala.

– Također, za sve naše klijente pripremili smo poklon bonove, ako žele razveseliti i obradovati svoje prijatelje, a imamo i kartice vjernosti. Naime, uveli smo karticu vjernosti za sve naše klijente, što znači da svaki šesti tretman donosi gratis masažu od 20 minuta, dodala je Tea.

Radno vrijeme salona je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13 do 20 sati, utorkom i četvrtkom od 8 do 15 sati, subotom od 8 do 13 sati, a nedjeljom i praznikom je zatvoreno.

Parking je besplatan, a sve informacija možete saznati na 098/1752422 ili na Facebook profilu salona.

Beauty salon Beautique by Tea - Novootvoreni salon ljepote u srcu Opatije

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!