FOTO Bečki tjedan nastavljen humanitarnom modnom revijom, koncertom i degustacijom vina

Kako je protekla degustacija vina i humanitarna modna večer provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Opatija – Zanimljiva večer u sklopu Bečkog tjedna održana sinoć na terasi hotela Kvarner započela je degustacijom vrsnih bečkih vina (Chardonnay, Neuburger, Wiener Gemischte Satz, Zweigelt) i nastupom orkestra limene glazbe Hoh und Deutschmeister k.u.k. Wiener Regimentskapelle IR4.

U organizaciji opatijskog Lions kluba održana je i humanitarna modna revija nekoliko domaćih dizajnera te poznatih brandova koji svoje prodavaonice imaju u Opatiji i Rijeci. Sredstva prikupljena na reviji namijenjena su nabavci defibrilatora za Centar Gervais te za obuku 300-tinjak Opatijaca kako se defibrilatorom koristiti te o osnovama prve pomoći.

Naime, pravodobna reakcija u slučaju zastoja srca, presudna je za preživljavanje unesrećenog. Modna revija imala je i glazbeni program, nastupili su tako Trio Film, Tina Vukov i Matija Vuica koja je predstavila i svoje iznimne večernje haljine. U ime organizatora, predsjednik Lions kluba Opatija Damir Perman podsjetio je na stalno djelovanje Lionsa u društvu, usmjereno na pomoć potrebitima, mladima, slijepima i slabovidnima. Naglasio je i kako je humanitarna modna revija u Bečkom tjednu postala lijepa tradicija.

Kako je protekla degustacija vina i humanitarna modna večer provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net