[FOTO] Boćari Muggie pobjednici 49. Međunarodnog boćarskog turnira “Marunada”

Natjecanje je održano na lovranskom “jogu” tako da su ekipe bile podijeljene u četiri grupe po tri ekipe, dok nekoliko fotografija s turnira možete pogledati u nastavku…

Lovran – Tradicionalni 49. Međunarodni boćarski turnir “Marunada” uspješno je održan jučer u organizaciji BK Lovran. Na turniru, koji se igrao u parovima, sudjelovalo je 12 boćarskih ekipa i iz: Slovenije boćarski superligaši Sežana, Postojna i Zabiče, iz Italije Muggia te domaće ligaške ekipe Vargon-Rijeka, Sloga-Čavle, Marinića, juniori BK Lovran, Srdoči, Liganj i domaćin Lovran s dvije ekipe. Natjecanje je održano na lovranskom “jogu” tako da su ekipe bile podijeljene u 4 grupe po 3 ekipe.

Nakon međusobnog razigravanja unutar grupe uslijedila je završna igra u kojoj je rezultatom 7:5 ekipa talijanske Muggie u sastavu Massimo Horvat i Saša Grgat bila bolja od para Saše Ban i Daria Juričića iz ekipe Vargon-Rijeka te tako osvojili prvo mjesto. U borbi za treće mjesto, nakon neizvjesne završnice tijesnim rezultatom 9:8 boćari Malinića Luka Kukuljan i Zvonko Hlaj bili bolji od domaćeg para Antona Bučevića i Eligia Janjetić iz ekipe Lovran I. Konačni plasman na turniru je : 1. Muggia , 2. Vargon-Rijeka, 3. Marinić i 4. Lovran I.

Na kraju turnira sve najbolje plasirane ekipe nagrađene su od organizatora turnira peharima i medaljama za ostvareni plasman. Turnir je održan uz poštivanje epidemioloških mjera zaštite uz zajedničko druženje svih boćara. Održavanje turnira pomogli su Općina Lovran i lovranski hotel “Excelsior” , a svi sudionici su pozvani sljedeće godine na jubilarni 50. boćarski turnir “Marunada”.

49. Tradicionalni Međunarodni Boćarski Turnir Marunada

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank