FOTO: Bogat sportski i zabavni program obilježio ovogodišnju Petrovu @ Poljane

petrova_va_pojanah_2015_poljane (19)

Tradicionalna fešta privukla je zavidan broj posjetitelja, a kroz dva dana programa održan je niz sportskih susreta, koji su bili okrunjeni zabavom u večernjim satima. Veliku fotogaleriju s ovogodišnje Petrove pogledajte na ovom linku…

petrova_va_pojanah_2015_poljane (9)

Poljane – Bogat sportski i zabavni program obilježio je i ovogodišnju ‘Petrovu va Pojanah’. Tradicionalna fešta privukla je zavidan broj posjetitelja, a kroz dva dana programa održan je niz sportskih susreta, koji su bili okrunjeni zabavom u večernjim satima.

Subotnje otvorenje pripalo je boćarima koji su odmjerili snage na 33. Međunarodnom boćarskom turniru. Od 16 ekipa iz Italije, Slovenije i Hrvatske najuspješniji su bili boćari iz BK Opatija, drugo mjesto osvojila je ekipa BK Pojane 1, treće BK Matulji, a četvrto BK Frankopan.

Večernji dio programa otvorili su Kik, Fliper i Štanc, odnosno trio Zastoj kojima se pridružio i poseban gost ‘prerušen’ u Maura Staraja čime je stvorena odlična uvertira za feštu uz Maura i La Bandu.

petrova_va_pojanah_2015_poljane_3

Jučerašnji program otvoren je 7. Memorijalnim turnirom va kartah ‘Za Kopeta’ koji je okupio 23 natjecateljska para. Prvo mjesto pripalo je paru Mudrovčić / Matetić, drugo mjesto osvojio je par Vukelić / Felić, treće Miletić / Maćinović, a četvrto Perić i Marijan Mladi pojanski harmonikaš Benjamin Klanjac otvorio je večernji program, nakon čega su ulogu zabavljača preuzela tri mušketira iz Tria Zastoj.

Veliku fotogaleriju s ovogodišnje Petrove pogledajte na ovom linku…

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, PodUčkun.net

error: Content is protected !!