FOTO: Bogatim kulturno umjetničkim programom obilježen Dan kulture općine Matulji

Folklorno društvo Žejane

Folklorno društvo Žejane

Program su otvorili gosti iz KUD-a ”Miljevci” iz Drniša, nakon kojih su nastupili Zvonejski kanturi, KUD Rušnjak, KUD ”Učka”, Ženska klapa Rožice, Folklorno društvo Žejane i klapa Skalin. Veliku fotogaleriju koju smo snimili na manifestaciji ‘Dan kulture’ pogledajte na ovom linku

dan_kulture_opcine_matulji_2015

Matulji – Subotnje poslijepodne u Matuljima bilo je u znaku kulture i umjetnosti. Naime, ovogodišnje izdanje Dana kulture Općine Matulji otvoreno je u kavani Marijana izložbom ”Masline” Likovne udruge Matulji, uz sudjelovanje Zvonejskih kantura.

Program je nastavljen u holu općinske zgrade otvorenjem izložbi ”Stil” udruge Interinova te ”Apstrakcije” autorice Kristine Kinkele uz sudjelovanje ženske klape Rožice.

dan_kulture_opcine_matulji_2015_2

Vrhunac programa održan je u večernjim satima na krovu sportske dvorane, gdje je održan koncert klapa, zborova i folklornih društava s matuljskog područja. Program su otvorili gosti iz KUD-a ”Miljevci” iz Drniša, nakon kojih su nastupili Zvonejski kanturi, KUD Rušnjak, KUD ”Učka”, Ženska klapa Rožice, Folklorno društvo Žejane i klapa Skalin.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili na manifestaciji ‘Dan kulture’ pogledajte na ovom linku

dan_kulture_opcine_matulji_2015_3

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!