FOTO: Boris Novković i klapa Rišpet priredili emotivnu večer u Gervaisu

Koncert je otvorila klapa Rišpet koja se osim sa svojim uspješnicama publici predstavila s nekoliko obrada koje su otpjevali zajedno s publikom, dok je Boris Novković izveo svojevrsni best of repertoar… Kako je proteklo druženje u Gervaisu pogledajte na ovom linku

Opatija – Romantično i raspjevano je sinoć bilo u klubu Kulturno turističkog centra Gervais. Intimni koncert prožet romantikom, povodom nadolazećeg Valentinova, održala je klapa Rišpet i Boris Novković sa svojim bandom.

Koncert je otvorila klapa Rišpet koja se osim sa svojim uspješnicama publici predstavila s nekoliko obrada koje su otpjevali zajedno s publikom.

Na njihovom repertoaru tako su se našle brojni singlovi koji su osvojili publiku diljem Hrvatske, ali i stari hitovi iz vremena kada je Ivo Amulić žario i palio s Tutti frutti bandom.

Uz svoje uspješnice, poput ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ili ‘Lumin’, izveli su i ‘Cesaricu’ i pritom poželjeli oporavak Oliveru Dragojeviću, a mnogi su zapjevali i uz nezaboravni sentiš nekadašnjeg Tutti Frutti Benda ‘Nasloni glavu, na moje rame…’ koja je prema Amulićevim riječima nastala u Matuljima u studiju Andreja Baše.

Boris Novković izveo je svojevrsni best of repertoar, pa je tako publika uglas pjevala pjesme ‘Tamara’, ”U dobru i zlu”, “Daleko”, “Tko sam bez tebe”, “Vukovi umiru sami”, “Čista ljubav”… Odličan i energičan band dao je dodatan impuls publici koja je nakon deset godina ponovo imala prilike čuti omiljenog kantautora u Opatiji.

Bila je to doista emotivna večer, pa se na njoj Boris prisjetio i pokojnog oca Đorđa Novkovića i u čast ovom legendarnom kompozitoru koji je za sobom ostavio brojne evergreene, izveo njegovu skladbu ‘Malo mi je jedan život s tobom’.

Koncert je održan u organizaciji tvrtke OFC agency, a kako je proteklo druženje u Gervaisu pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net