FOTO: Božidar Prosenjak posjetio osnovnoškolce u Voloskom

knjizevni_susret_bozidar_prosenjak_2016_2_01_01

Učenici su s oduševljenjem slušali Božidara Prosenjaka i njegove kratke, edukativne pričice te mnogo toga naučili. Fotogaleriju sa susreta pogledajte na ovom linku

knjizevni_susret_bozidar_prosenjak_2016_1_01_01

Opatija – U maloj školi u Voloskom, povodom Noći knjiga, održan je književni susret s Božidarom Prosenjakom. Na susretu su bili učenici trećih razreda koji su u sklopu svoje lektire čitali kratku, zabavnu i edukativnu pričicu “Miš” koja govori o ekipi dječaka koji su ulovili miša i htjeli ga zadržati. Susret su otvorili učenici prvih razreda koji su zapjevali i zaplesali, a učenice drugog razreda su pripremile kratku recitaciju.

Učenici su s oduševljenjem slušali Božidara Prosenjaka i njegove kratke, edukativne pričice te mnogo toga naučili. Zanimalo ih je koja mu je prva knjiga koju je napisao, koja mu je najdraža, a koja najpoznatija… Nakon što im je odgovorio na sva pitanja, učenice su Božidaru Prosenjaku poklonile prigodan dar. Književni susret završio je s potpisivanjem knjiga i bilježnica, a učenici su iskoristili priliku te još malo s njime porazgovarali.

Fotogaleriju sa susreta pogledajte na ovom linku

knjizevni_susret_bozidar_prosenjak_2016_3_01_01

Serena Calderara / PodUckun.net

error: Content is protected !!