FOTO Branimir Bubica i Klapa Sebenico do posljednjeg mjesta napunili prekrasnu terasu Hotela Milenij i oduševili nastupom

Uz pjevanje domaćih hitova, stranih obrada i najpoznatijih dalmatinskih melodija, koje je publika nagrađivala pljeskom nakon svake izvedbe, gosti su uživali i u vrhunskim delicijama.

Opatija – U sklopu ciklusa gala koncerata ‘Music by the sea’, šibenska Klapa Sebenico i Branimir Bubica očarali su posjetitelje svojim sinoćnjim nastupom na jednoj od najljepših terasa na Jadranu. Bila je to prekrasna i topla ljetna večer, ispunjena predivnim glazbenim melodijama i uživanjem u mediteranskim delicijama uz šampanjac i more.

Klapa Sebenico iz koje su od njenog osnivanja potekli neki od poznatijih hrvatskih solista i pjevača te jedan od najboljih muških vokala u Hrvatskoj, Branimir Bubica, pružili su gostima pravi klapski spektakl mediteranskih taktova i idiličan ugođaj uz poznate melodije u njihovoj impresivnoj interpretaciji.

Do posljednjeg mjesta ispunjenoj terasi bajkovito uređene pozornice hotela Milenij, tražilo se mjesto više, pa su oni koji nisu uspjeli pronaći svoj stol, u koncertu uživali i uz Lungo mare. Uz pjevanje domaćih hitova, stranih obrada i najpoznatijih dalmatinskih melodija, koje je publika nagrađivala pljeskom nakon svake izvedbe, gosti su uživali i u vrhunskim delicijama. Uz riblje i mesne specijalitete gastro ponuda je uključivala samo najukusnije namirnice i koktele, goste su prije svega oduševile svježe kamenice koje su se otvarale ispred njih, a imali su prilike nazdraviti i vrhunskim šampanjcima.

U ozračju veličanstvene glazbene slike, mirisa svježe pripremljene hrane i pogledu na more, bajkovita terasa hotela Milenij bila je sinoć omiljeno mjesto za opuštanje i uživanje, a tome najviše u prilog govore prekrasne fotografije. Posebnim pljeskom gosti su nagradili i izvedbu ‘Bokeljske noći’ kojom je i završena ova ugodna ljetna opatijska večer. Ove posebne glazbene večeri nastavljaju se s još tri koncerta stoga rezervirajte svoj stol na vrijeme i budite i vi dio ove čarobne ljetne priče.

Branimir Bubica I Klapa Sebenico Do Posljednjeg Mjesta Napunili Prekrasnu Terasu Hotela Milenij I Oduševili Nastupom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank