FOTO: Brežanski zvončari najbolji na Jadranskim igrama

liburnijanet_jadranske_igre_matulji_sm…natjecalo se osam zvončarskih i maškaranih grupa, a veliku foto galeriju koju je snimio Nikola Turina Nick možete pogledati na ovom linku……
…najbolje močadi ostvaruju pravo sudjelovanja na Mastersu koji će se 3. rujna održati u Trogiru, a upravo na to natjecanje putuju dvije ekipe iz Matulja…

Matulji – Brežanski zvončari apsolutni su pobjednici Jadranskih igara koje su se održale sinoć u centru Matulja, točnije na parkingu ispred nekadašnjeg restorana Turist.
Pred oduševljenom matuljskom publikom, koja je igre popratila s iznimnim zanimanjem, drugo mjesto osvojila je ekipa Vlahov breg, dok je sveukupno u sedam natjecateljskih disciplina, a boje svojih mjesta branile su slijedeće grupe: Zvonejski zvončari, Zvončari Vlahov Breg, Munski zvončari, Žejanski zvončari, Brežanski zvončari, udruga ”Zijat, sost, tancat i pit”, udruga ”Vavek parićani”, Maškare Šapjane i Brgujski zvončari.
– Timovi predstavljaju okolna mjesta, a najbolje močadi ostvaruju pravo sudjelovanja na Mastersu koji će se 3. rujna održati u Trogiru u i ispred tvrđave Kamerlengo za što vjerujemo da će biti veliki spektakl. Također, voljeli bismo prenjeti rezime i naglasiti da je ovogodišnji test uspješno zadovoljen. Samim time vjerujemo da smo na dobrom putu oživljavanja tradicije, u našim krajevima poznatiji pod imenom ”Jadranski susreti”, poručili su organizatori iz tvrtke Adria Events.

Liburnija.net: 1. mjesto @ Jadranske igre, Matulji

Liburnija.net: 1. mjesto @ Jadranske igre, Matulji


Liburnija.net: 2. mjesto @ Jadranske igre, Matulji

Liburnija.net: 2. mjesto @ Jadranske igre, Matulji


Liburnija.net: 3. mjesto @ Jadranske igre, Matulji

Liburnija.net: 3. mjesto @ Jadranske igre, Matulji


Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Nikola Turina Nick
Vezane vijesti:
Jadranske igre @ Matulji
VIDEO: Živo i veselo na ‘Jadranskim igrama’ @ Volosko

error: Content is protected !!