FOTO: Brojna publika s užitkom je ispila Pivo koje je servirao Teatar Gavran @ Opatija

predstava_pivo_teatar_gavran_2015_opatija_1

Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Ožbolt i Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan, a gledatelji su njihov iskren i životan pristup prepoznali i nagradili srčanim aplauzom. Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Opatija – Četiri stotine gledatelja u dvorani hotela Adraitic ”s guštom” je ispilo ”Pivo” koje su im servirali glumci zagrebačkog Teatra Gavran Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran u petak navečer. Predstava tog imena, naime, zaigrala je pred opatijskom publikom samo dan nakon zagrebačke premijere, svojom premisom o prikazu odnosa između oca i sina tijekom razdoblja od šezdeset godina zainteresiravši brojne ljubitelje ”laganijeg” kazališta.

predstava_pivo_teatar_gavran_2015_opatija

U ovom slučaju pivo se pokazuje kao metaforička veza između dvije generacije, jer autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene prepoznatljive karaktere koji nas vode kroz situacije koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom.

Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Ožbolt i Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan, a gledatelji su njihov iskren i životan pristup prepoznali i nagradili srčanim aplauzom.

Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!