FOTO Brojne Opatijke vježbale s Mariom Mlinarićem

Osim treninga s Mariom Mlinarićem protekli vikend stanovnici i gosti Opatije mogli su iskoristiti za nordijsku šetnju, humanitarnu trail utrku Noćna Rika, posjetu Eko sajmu ili naučiti nešto novo na bioterapijskoj radionici za dame te Wellness u funkciji zdravlja: Samoosvještavanje o potrebi brige za vlastito tijelo…

Opatija – Vikend ispunjen sportskim aktivnostima jučer je otvoren s treningom u parku ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Tom prilikom najpoznatiji hrvatski trener i motivator Mario Mlinarić odradio je trening za brojne posjetiteljice koje nisu propustile započeti dan s fizičkom aktivnošću. Za sve zainteresirane koji jučer nisu stigli do Opatije, besplatni „MM treninzi“ održavat će se svake nedjelje do kraja mjeseca.

Jučerašnji trening dio je manifestacije „Ožujak – oaza wellnessa“ u sklopu koje se održavaju i besplatne radionice Yoga i meditacija u pokretu Medical Wellness akademije 12. i 19. ožujka te radionica obuke masaže za parove „Ruke koje vole“ Ortosan – Medical Wellness centra 11. i 27. ožujka. Tijekom opatijskog mjeseca sporta i zdravlja, hoteli i wellness centri pripremili su posebne ponude tretmana i wellness programa uz značajne popuste, a više informacija o programu i ponudi može se pronaći na internetskim stranicama Turističke zajednice – visitopatija.com.

Brojne Opatijke Vježbale S Mariom Mlinarićem

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!