FOTO: Brojni ljubitelji dobre kapljice guštali u 8. smotri opatijskih vina za vlastitu upotrebu @ Opatija

8_smotra_vina_caffe_bar_baric_4_01

I ove godine, žiri u sastavu Patricija Rumac i Milat Damir (enolozi) te Berislav Srdoč, Branko MIlenković i Mario Šikić, imao je težak zadatak za odabrati najbolje između 18 bijelih i pet crnih vina. Atmosferu s ovogodišnje smotre pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

8_smotra_vina_caffe_bar_baric_01

Opatija – Osma smotra opatijskih vina za vlastitu upotrebu okupila je brojne ljubitelje dobre kapljice koji nisu propustili još jedno eno druženje u organizaciji vrijedne ekipe iz caffe bara Barić.

I ove godine, žiri u sastavu Patricija Rumac i Milat Damir (enolozi) te Berislav Srdoč, Branko MIlenković i Mario Šikić, imao je težak zadatak za odabrati najbolje između 18 bijelih i pet crnih vina.

8_smotra_vina_caffe_bar_baric_5_01

Najbolje crno vino proizveo je Korić Čedo, drugo mjesto osvojila je Miškić Irena, a treće Korić Josip. Jurić Milan bio je najuspješniji u kategoriji bijelih vina, drugo mjesto osvojio je Sinčić Ivo, a treće Živković Darko.

– Smotra je pasala super, provali smo dobra vina i lepo se zabalili. Ovogodišnje druženje prošlo je u znaku sjećanja na našega prijatelja, dobrega poznavaoca vina i suorganizatora prijašnjih smotri, Ivota Kikota Kirigina, istaknuo je Dragan Hlanuda.

Atmosferu s ovogodišnje smotre pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

8_smotra_vina_caffe_bar_baric_1_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!