FOTO: Bruno Mičetić Trio zatvorio ovogodišnje jazz večeri u Voloskom

Bruno Mičetić trio

U Voloskom su uz Mičetića nastupili njegovi dugogodišnji suradnici Ratko Divjak i Joe Kaplowitz, a brojnoj publici predstavili su se jazz standardima u svojoj interpretaciji i autorskim kompozicijama s dva albuma. Nekoliko fotografija s koncerta pogledajte na ovom linku

Bruno i Joe Kaplowitz

Volosko – Četvrta i posljednja u nizu jazz večeri u Voloskom održana je ovog petka na Mandraću, a čast da zatvori ovogodišnje izdanje pripala je Bruno Mičetić Triu.

Bruno Mičetić objavio je dva albuma u dosadašnjoj jazz karijeri – “Phantoms Whisper” te ” Beauty of Your Soul “. U Voloskom su uz Mičetića nastupili njegovi dugogodišnji suradnici Ratko Divjak i Joe Kaplowitz, a brojnoj publici predstavili su se jazz standardima u svojoj interpretaciji i autorskim kompozicijama s dva albuma.

Ratko Divjak

Uz spomenuti koncert, dosad su održana tri uspješna koncerta – novi vološćanski glazbeni program otvorio je Vedran Ružić Trio, tjedan dana kasnije „kišni“ koncert održao je Trio Minus One, a prošlog tjedna u sklopu RetrOpatije zasvirao je i Darko Jurković Charlie Trio.

Nekoliko fotografija s koncerta pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net