FOTO: Brzi rifovi, odlična atmosfera i žestoki headbanging obilježili promociju novog albuma benda Krematorium @ Opatija

Krematorium

Krematorium

Definitivno smo pogodili da promocija bude u “Old school pubu” jer je dole toliko kućna atmosfera i imaš osjećaj da su ti svi dole familija! Stvarno mi smo presretni sa svime, rekao nam je po završetku svirke Dorijan Radmanović, bubnjar benda Krematorium. Fotogaleriju s promocije možete pogledati na ovom linku

ŠTBK

ŠTBK

Opatija – Visoke tenisice, traper prsluci puni zakrpa, headbanging te žestoki i brzi rifovi obilježili su subotnju promociju novog albuma benda Krematorium.

Naime, u opatijskom Old school pubu održan je pravi metal show, a Domagoj Fišeković (vokal), Dorijan Radmanović (bubanj), Toni Gregov (bas), Fabijan Saganić (gitara) i Erik Perušić (gitara) predstavili su svoj novi album “Body bags”. Sudeći prema gužvi koja je vladala i odličnoj atmosferi, album će se često vrtiti u playerima mnogobrojnih obožavatelja, a podršku su došli dat i brojni kolege s riječke glazbene scene.

promocija_albuma_body_bags_krematorium_speedclaw_stbk_opatija_2016_5

– Evo sad kad je sve to završilo stvarno mogu reći da sam prezadovoljan sa svime! Odazivom ljudi, fažolom, atmosfera je bila čisto ludilo od prvog benda pa sve do nas bilo je stvarno vrhunski! Znao sam da će doć nešto ljudi, ali ovoliko stvarno nisam očekivao. Odsvirali smo kompletan album “Body bags” i još sigurno 5, 6 starih stvari. Na kraju su nam se pridružili članovi benda “Metalika moj doba drugar” pa smo odsvirali i “Batery” “Damage inc” “The four horseman” i za kraj da baš zaključimo feštu “Seek and destroy”. Kad bi sve skupa sagledali bilo je dobrih dva sata svirke uživo. Definitivno smo pogodili da promocija bude u “Old school pubu” jer je dole toliko kućna atmosfera i imaš osjećaj da su ti svi dole familija! Stvarno mi smo presretni sa svime, rekao nam je po završetku svirke Dorijan Radmanović, bubnjar benda Krematorium.

Podršku kolegama dali su energični riječki bend ‘Speedclaw’ koji svojom žestokom svirkom nikoga nije ostavio ravnodušnim te lovranski band ŠTBK koji je svojim angažiranim pjesmama i brzim punk minijaturama natjerao publiku na žestoki pogo.

Speedclaw

Speedclaw

– Zahvale idu našim dragim prijateljima članovima bendova Speedclaw i ŠTBK. Oni su isto odradili vraški dobre svirke. Posebno mi je drago što nam je ŠTBK svirao jer ja sam počeo s njima svirat davne 2008. i taj bend me uveo u svijet glazbe. Ovo im je bio zadnji koncert kao kvartet jer pjevač Ivan Petković odlazi u Irsku. Želimo mu sve najbolje i svu sreću na putu i novom životu. Isto tako zahvale našem kuharu Lazotu senioru na odličnom fažolu, a 50 litara je otišlo samo tako! I naravno vlasnici Puba što nam je dala prostor da promoviramo svoju glazbu! Hvala im na tome od srca, dodao je Dorijan Radmanović.

Za kraj dodajmo da je album sniman u produkciji ‘Lazy Lazo’, producirao ga je Dorijan Radmanović, miks je napravio Eldar Ibrahimović iz Osijeka, a sve pjesme kolektivno potpisuju članovi benda Krematorium.

Fotogaleriju s promocije možete pogledati na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!