FOTO Brzo, brže, QUIX! Prvi hrvatski vending koncept – QUIX 0/24h nedavno je otvoren u Rijeci

Od ideje do realizacije prošlo je nekoliko mjeseci, a u suradnji s riječkim design studijom Zambelli, osmišljen je novi brand design QUIX kojim će tvrtka Automatic servis u buduće biti nadaleko prepoznata.

Rijeka – Svi znamo da su Talijani predvodnici u proizvodnji i ispijanju kave te u kulturi kave općenito, stoga ne čudi da je odlazak u obližnji nam Trst ili bilo koji drugi talijanski grad neizostavna prilika za ispijanje „brzog“ espressa, ristretta ili macchiata u nekom malom uličnom lokalu bez puno zaustavljanja te gubljenja dragocjenog vremena.

Na našu sreću, u Rijeci je nedavno otvoren prvi hrvatski vending koncept – QUIX 0/24h, omaleni kutak za sve ljubitelje dobre kave ali i ostalog „drinks & snacks“ asortimana koje si sami poslužujete.

Buzetska tvrtka „Automatic servis“ koja se poslom oko automatske distribucije toplih i hladnih napitaka te snack proizvoda bavi već četvrt stoljeća, prije nekoliko godina otvorila je prvi hrvatski 0/24 vending boutique u Rijeci, nedaleko Gimnazije Andrije Mohorovičića, te je potaknuta iskustvom odlučila taj koncept „zapakirati“ u novi brend te ga približiti gradskoj vrevi, nedaleko Korza.

Od ideje do realizacije prošlo je nekoliko mjeseci, a u suradnji s riječkim design studijom Zambelli, osmišljen je novi brand design QUIX kojim će tvrtka Automatic servis u buduće biti nadaleko prepoznata. QUIX samoposlužne automate možete vidjeti na teritoriju cijele Lijepe Naše, a QUIX 0/24 street vending boutique možete posjetiti u Ciottinoj ulici u Rijeci.

error: Content is protected !!