FOTO: Bugarski / Lončarica najbolji kartadori na turniru ‘Volosko open 2015.’

Zajednička fotka prije početka turnira...

Zajednička fotka prije početka turnira…

Napetu završnicu koja se protegnula do bele, popratili su brojni navijači, a titulu najboljih igrača osvojio je par Bugarski / Lončarica koji je uz medalje za nagradio ponio i dvije velike slike Claudia Franka i obed u restoranu Plavi podrum. Veliku fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

Osmorica najboljih...

Osmorica najboljih…

Volosko – Trideset i dva para kartadora okupilo se u bistrou 051 na 3. međunarodnom turnir u trešeti i briškuli ‘Volosko open 2015.’. Vesela atmosfera, ispresijecana zijanjem te uzvicima buso i strišo, bogata trpeza i bogati fond nagrada privukao je mnogobrojne posjetitelje i navijače koji su popratili današnji turnir u Voloskom.

Napetu završnicu koja se protegnula do bele, popratili su brojni navijači, a titulu najboljih igrača osvojio je par Bugarski / Lončarica koji je uz medalje za nagradio ponio i dvije velike slike Claudia Franka i obed u restoranu Plavi podrum, dok je malo vještine nedostajalo paru Žerić / Dadić koji se je morao zadovoljit drugim mjestom i bogatim nagradama sponzora – slikama Claudia Franka i obedom u restoranu Tramerka odnosno Valle Losca.

Borba protiv sunca na sve moguće načine...

Borba protiv sunca na sve moguće načine…

Treće mjesto pripalo je paru Mudrovčić / Matetić, koji su uz pripadajući pršut kući ponijeli i poklon bon slastičarne Kao kakao, dok je četvrto mjesto osvojio par Randić / Duvnjak uz utješnu nagradu – kolut sira. Utješne nagrade išle su za najbolji ženski natjecateljski par (Jurković / Juranović), najmlađi par (Beljan / Kovaljevsku) i par koji je najbrže ispao (Rubinić / Lencović)

Organizatori turnira ‘prijatelji Voloskog’ nisu krili zadovoljstvo organizacijom, s napomenom da se družimo i naredne godine, a dodatni draž turniru dala je tombola u kojoj su sreću okušali svi natjecatelji, a sretnike su izabrali Lucijan i Len Dujmić.

Druženje u pazuama...

Druženje u pazuama…

Uz izdašne nagrade sponzora, najsretniji je bio drugo plasirani Berni Dadić, koji je osvojio glavnu nagradu – alumnijskog peteha limarije Gival.

Uz mjesni odbor Volosko, ovaj turnir sponzorirali su i restoran ‘Plavi podrum’, Limarija ‘Gival’, konoba ‘Tramerka’, konoba ‘Valle Losca’, caffe bar ‘Surf’, caffe bar ‘Vološčica’, bistro pizzerija ‘051’, slastičarna ‘kao kakao’, staklo ‘Žerić’, Radnik Opatija, pizzerija ‘Loža’, bistro Surf, oštarija ‘Pul Dodića’, ribarnica ‘Volosko’, restoran ‘Mili’, caffe bar ‘Kontiki’, Claudio Frank i PodUckun.net.

Veliku fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

Pobjednički par Bugarski / Lončarica

Pobjednički par Bugarski / Lončarica

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net