FOTO: Callahan band i Kung Foo fightersi obilježili vikend u Old school pubu @ Opatija

Kung foo fighters

Kung foo fighters

Ovaj vikend na bini će se ponovo izmijeniti tri benda. Alba i Leo nastupit će u četvrtak 14. svibnja, petak je rezerviran za band Mandingo, a subota za najbolji Ramones cover band – Take it Dee Dee… Fotogalerije koje smo snimili na koncertima pogledajte u nastavku teksta…

Callahan band

Callahan band

Opatija – Prošlotjedni glazbeni program u Old school pubu otvorila je improvizirana glazba u izvedbi jazz tria ‘Fog painters’, a kako se vikend bližio svome kraju, tako su se decibeli pojačavali.

Callahan band, kojeg čine Ljubo Silić, Roland Fraises, Saša Pap i Siniša Šumonja, prošlog petka, u gotovo dva sata svirke predstavili su svoj autorski rad, dok je subota bila rezervirana za jedini Foo Fighters cover band u ovoj regiji tj. Kung Foo fighterse.
.

Šarolika ekipa

Šarolika ekipa

Mihael Prosen, Damir Tomić, Vedran Vučković i Andrija Zrinski predstavili su brojne hitove ovog legendarnog benda, a kolektivnog pjevanja raznih refrena, na opće zadovoljstvo prisutnih fanova nije nedostajalo.

Ovaj vikend ponovo će se na bini izmijeniti tri benda. Alba i Leo nastupit će u četvrtak 14. svibnja, petak je rezerviran za band Mandingo, a subota za najbolji Ramones cover band – Take it Dee Dee…

FOTOGALERIJA: Callahan band u Old school pubu @ Opatija

FOTOGALERIJA: Kung Foo fightersi u Old school pubu @ Opatija

N. C. / PodUčkun.net
Foto: PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net